Јас од пазар купив круша и слива сигурно се прскани и тие. Ги измив, ги излупив и ги сварив
Така ќе биде скоро месец па после се враќа на старо. Само треба да се издржи хаха
Сеќен роденден на малата, да биде жива и здрава и среќна и безгрижна да расте:party::^::f:. Значи после короната нема веќе лето зима, во лето има...
[MEDIA]
Ајде идемо јако опет месецов :inlove: Брои некоја или сите си дремеме? :D
За Vinyl мислиш, течниот кармин? Мене па ич не ми се трајни на уста...после три часа го снемува, спротивно е од она што го зборат. А Lifter сјаевите...
Здраво на 19.06 имав хистероскопија и крварев 1недела. На 11.07 требаше да добијам циклус. Претходните 2 дена мн ме болеа јајниците имав кафен...
Stork bite на ќере уште и се познава малку. 3 и пол години е
Уште трета доза фали од вакцината за крлеж на мојата, ама никако да стасаме. Ни втора ммр нема во понеделник, ако продолжи вака. Не знам кој вирус не...
Во muppet kids, 950 ден.
@Panda00 Јас сум во брак со човек со Бугарско потекло :D Знаеш тоа шо значи со МОМЕНТАЛНАТА политика, а не со таа од пред 150 години? Луѓето ќе...
Е не знам, на ќерката и беа допиени антибиотиците. И беше баш бебе 3 недели. Исто ако цица или користи цуцли и тие миј ги со сода. Избегнувај благо...
Бебе очигледно има жолтица, ќе ја будиш штипкаш, да цицне. Јас цел месец се молзев на почеток, ем заради жолтица ем зашто не знаеше убаво да фати.
Barash sovet, a potoa se palish. Na forum imash sekakvi mislenja, ne moze sekoj da te poddrzi. Plus, ti ja iznavregja Makedonija. Stom ne ti se...
@Panda00 малку смањи доживљај. Ти дојде на форум и очекувај секакво мислење, зашто ти побара мислење. Прво прекини да преувеличуваш ко да си во врска...
И јас јадам тонус леб Секако одамна не јадам леб обичен ама и тонусот мислам дека го качува шеќерот ако каснам 2 парчиња на пример е повисок при...
Колку и да е Данела најлош градоначалник, колку и да е најомразена и најхејтана, сепак бе со кое право некој таму од планина што дошол и се населил и...
Вакви каде да му најдам, има некаде онлајн? Нарачав, ама нема да ни стигнат дур тргнеме и мора во Мк да се снаоѓам. [ATTACH]
Да, и во првата бременост (кога многу се исплашив, па одев по лекари, но се беше во ред), еве и сега. Кај мене почна околу средина на 5ти месец и си...
Separate names with a comma.