Балсамот земи го, атодерм. Стварно мојава и атопична кожа има абе а нешто и се исфрли мачкам одма се средува.
Знам колку ти треба утеха, и јас бев иста... мене ми викаа дека негде до 14-15 можело да трае. Се тешев, си броев(waiting). Ама мене не ми прекина...
Мојава и со раце се фаќа цело време се џапа по лице :D плус и кога цица се прави прасенце цела се лигави и тече ја бришам може и тоа плус да...
Бетер беше мојата.
Даа, да не ти пуштам слика, ко петарда беше во лицето. Јас и ден денес секое сабајле станубаме миеме газе и лице и се спремаме пеленка па се...
[ATTACH]
Сега имаше пред некој ден стори, каде вика дека до 6 месеци е се нормално околу заспивањето. Пред 6 месеци и не препорачува пример тренинг за...
[MEDIA]
Мачкаше и на лиценце од ова? Имаше и твојата? Моментално вакви се и рапавко и е лиценцето цело :( сликичка прикачувам од ова што гуглам баш личат на...
Генерално немам проблем со првут, скалпот периодов знае да се мрси побрзо од вообичаеното, но забележав дека имам иритации и чешање најверојатно од...
Токму и нејзе ја слушав имаше бесплатен вебинар,еднаш вика рано е друг пат многу е битно од почеток да се учи на самозаспивање.(facepalm)
Сите ама сите низ исто поминуваат, ти кажав кој ти кажал дека не поминува, те лаже. Тогаш повеќе време бидете на тераса, на воздух, и бебе ќе ужива и...
Тоа ми беше и муабетот,дали треба да почнам некако да го привикнувам да заспива сам и како.7ипол кила скоро 8,го држам без проблем,мање више тоа.Дали...
стејси бјути шминка нежно, снаа ми се шминкаше таму за дипломска и си побара многу природно. Добро испадна
8 месеци е… не знам како не и се пие вода на жешково и после јадење..
Јаболка
Не знам колкаво беше твоето Почнавме со ваква https://www.encimenci.com.mk/chasha-plastichna-200ml-4m-transition-cup-za-devo-che-chicco-691110000 Па...
Мајки јас пак ќе кажам моментот дали имам живот дали нема,дали имам кај да идам е сосема друга тема,и прифаќам ситуација и има денови кога не...
929 ден
Separate names with a comma.