[MEDIA]
Dame Un Grrr
Убавини :inlove: Не знам како досега не сум го видела и пробала, мене ми е преубаво, малку цената е така повисока ама вреди :sun: [ATTACH]
Сакам и јас да постам три дена на вода т.е да тримерам ама не знам како би издржала.Кога јадам помала количина и кога ќе почне да ми се јаде и јас го...
Здраво на мм му се појави како црвено топче и оток на грбот од позади го боли при седење,одење,лежење потпирање општо му ствара нелагодност. Ви личи...
Ајде доаѓајте наваму, интересна глетка би била таа. :drunk::D
,Некој да ми каже како се брише инстаграм?
И за лето ако е инвертер Подесуваш температура и фан и ти е дома нон стоп една тем кај мене пример 25 зимо лето
Јас решив овде да си пишувам секој ден што вежбам и што јадам. Денес се извежба функционален тренинг со следниов редослед: 10мин загревање за цело...
Не обратив внимание баш, ние имавме од вилата паркинг. Дел од луѓето паркираа на самата улица, доаѓа како главна улица, но не е легално, на ризик е...
Знам, со големиот кога и да фатеше стомачен вирус една недела лежевме на детско, ми велеа докторките едноставно такво си е детето, два пати да...
Тоа за зима важи.
Јас имам од Меркур земено, 2000 денари. 3 години ја користам.
Моето големо прозборе со колите, до 2г и 9м уста не отвараше, коа почна иди сопри го. Секој ден од градинка до дома сите коли мораше да ги праша кои...
Богами среќна сум ... верувам дека ти е потешко....
[ATTACH]
Ептен ми се свиѓа|(. Имаше нешто за цревниот микробиом, го забораив што беше. Да пријавам прв ден во земјава и одма дете затна нос(facepalm)....
Тоа ќе да е.. да му најдеш некое меченце за утеха да го гушне кога ќе се разбуди? И да пробаш заспивање со лежење на спална или во креветче..може и...
@MariaBouli среќна си што не живеете заедно...па можете и да не и кажувате се. Ние сме заедно и колку и да сакам да не се нервирам боли. А она пошо...
Separate names with a comma.