Ова се стасаните македонски киксови од пред 20-30, години. Секоја грешка се плаќа, а колку проблемот не се решава, после со камата стига за наплата....
Луѓе, излгеда ме фати сончаница, морав, за жал да излезам во жешкото во 1ч, пошто мораше апчиња да земам за татко ми, не е добар. Е сега, јас имам...
Земав веќе, фала ти
Јас од старт од Неонатологија ми дадоа омега и д3к1 и пробиотик. Сега давам омега, пробиотик со д3, биотрина и бејбивит.
И мојата не се врати.. за 5 дена 7 месеци правиме уште се понаша како во 4ти скок да е
Мери Фарм
Какви бисквитчиња? Јас имам едни мислам од Лино се, ама се како кругчиња и не му ги давам така. А смоките од Лино му ги давам цели, некни пола ја...
Дали има некој што успеал да се вработи или да има интервју со EMAPTA? Секогаш имаат огласи и аплицирам, никако ме побараат.
Сега ми е таква 3 месеци сме и спие 5-6 дремки по 45 мин преку ден... дел пробувам кога ќе се разбуди додека ја презаспијам поминува пола сат и пак...
Грубо пасирано, еднаш стиснато со вилушка, парченцата се колку нокт големина..немаме уште ниедно запче, ептен ми фуфка со парчиња или сам да јаде...
Е Класа е покомфорна, полуксузна. Пасат поефтин за одржување и регистрација и потрошувачка посебно 1.9 ПД ТДИ мотор најдобар и економичен.
Бодиња на преклоп, полесни се за облекување. Јас имав од h&m, zara и tritex такви. Шпикозни има во Зара по две во пакување со патент, многу се...
Ohhh the horror!!! :x Само тој скок и го памтам од првото дете. Па тоа беше хорор. Кај скок, кај регресија па и заб извади на 4 месеци. Лу ди ло!!!...
Ако сте на доење треба и омега, тие на АД после 12 недели, бидејќи во АД има омега.
Како дозволуваш вака да се однесуваат со тебе? Ни една минута да не се мислиш. А тој дека ќе се смени, нема. Ти и понатаму ќе имаш нервози....
Ние бевме годинава со 6 месечно бебе. Имаше доста семејства со деца но искрено јас не би го одбрала повторно. Има долга плажа, можеш да си ставиш и...
Ставам тетра ама хаха кога има поголем млаз и зафат иде на паркет. Незнам колку тетри мочани исправ. Сега не и вадам скроз пелена, ставам под неа...
Како да се врати на старото од пред 4ти и 5ти скок? Максимум 4 сати пред 4ти скок му беше, јас ви се чудам кога кажувате колку сврзуваат. Се надевам...
Дечки ајде да се разбереме не се сите исти.Значи првиот дечко што ми беше (сега е веќе женет,татко е на две деца) човекот не знам дали имаше нешто за...
Separate names with a comma.