Јас давав палента од таа на Хип и ок и е, пред некој ден и дадов и ваква зрнеста со грчки јогурт и не ми направи проблем. Просо и амарант сака....
Каде ги има?
Преубави :hug:
Има шанси… со лесно. Следи го ако е тоа ќе има точка, две до вечер.
Дали купувате некои лекарства од Грција? Како поквалитетни него ли од тука. Знам дека некои за инхалација ги имаше таму а ко знајте нешто друго шо би...
Ќе може ли сликичка? @CekajDaSeIsl И дали имате користено гаќички-купаќи од овој тип? [ATTACH] Имаат ли на Jessa вакви гаќички за капење? :?:
treba da se vo razmak nekoj ili nema vrska toa?
[ATTACH]
Втора тура сипаници во градинка, денес ми кажи 38.5, има шанси да е тоа тоа да чекам да се исфрли или? Ден земав демек да одморам, изем ти ден.
Права си за муабетов.. Мене баш ова и ме плаши кога ќе одам на втор пораѓај..
Како што се сеќавам треба два, и тоа од различни клиники.
Здраво девојки. Што мислите за инсеминации и инвитро кај Димитров во Систина? Фала многу
А нели може да спијат како бебиња (демек бебињата мн убаво спијат :rofl:) и никој да не треба да се жали хаха. Ние сме оваа недела во најјакото од 5...
[ATTACH] [ATTACH]
Ова може само кога е прво дете во прашање.Кога дома има уште едно бебенце или дете, нема време тато за да седи 3 дена во болница со мама :).Оти тогаш...
Зошто да е забавно слободен ден дома кога може да е напето. Големо дете со кашлица и нос чешма крв, мало со 38.5 температура. Изем ти слободен ден....
Во овие 7 месеци немам по што да ја памтам.Во останативе 5 ќе видиме.Може ќе има некој пресврт.
ова е за таа кај Лептокарија? јас се мислам меѓу таа и другата во Карпош 2 кај Тинексот. Во Карпош 2 сто пати повеќе ми одговара, ама не знам некој...
Сум го пропуштила делот кај што пишува дека е потрошено:rofl: Добро што кажа, за џабе ќе отидев
Separate names with a comma.