Викендов сме сами со дете, па демек да се пробаме колку да види како е седење на нокшир. Не сум ја оставила гола или по гаќи досега, нема седено на...
Здраво Упат за инсулин сте земале од ординација на матичен гинеколог или од болница ? исто така и за Феритин, дали матичните даваат таков упат?
Devojki Dali moze da preporacate nekoj salon sto pravi Dip Powder po normalni ceni?
Излегува стерилно
Мицко пред избори коа ќе доеме на власт уште одма по 5000 денари покачување пензија. Мицко откако дојде, ќе ви даеме ваљда по 2500 ќе биде...
Пуштам среќа. Со лесно и да не израдуваш наскоро.
Нема цена за децата. Затоа и ги прашал премиерот
Не сум зависник во права смисла, но сакам да ги оставам.
Ти благодарам
Ама и јас сум за избор да имаш, но сум против абортус ако немаш реална причина и не користиш кондоми и само знаеш деца да правиш како животно. Ти...
И што е погрешно во барањето,?!
Во Македонија живее народ со потрадиционални размислувања отколку во многу други држави, мислам дека да имаат стандард и добри услови, би се нафатиле...
Зависи од тебе дали ќе можеш, колку си упорна и колкав зависник си.. Инаку мислам дека не е проблем бидејќи јас кога постев сега за Велигден одеднаш...
Здраво девојки. Дали некоја разбира што значат резултатите доколку ги прикачам?
Па тоа нема ефект. Демек за деца до година, две колку да ги намачкаш со нешто, да не биде без ништо.
Има една фб страна Помош за животни, Прилеп , animal help Peilep. Добри ли се, помагаат на животните стбарно или се фејк хуманитарци? Сакам да им...
Ако може да споделиш кои огласи ги следиш, страни?
Честитки, жив здрав Матеј:hug::):inlove:
Од 8, на президент несолен. Не ставам ништо од зачини, само путерче и тоа не секогаш.
Да беше,немаше ти уште да пишуваш.Поздрав
Separate names with a comma.