Пред некое време овде прашував дали вредат патиките од Синсеј, и да скратам, купив, ама покрш патики во живот не сум купила. Ајде не беа ич скапи,...
Едино оваа приказна со Милован не ја испратив сезонава. Шо е причата на кратко? И како успеал да ги сврти жениве овој :^)
@Puffy2019 - Оваа бременост имам почесто и желба и односи (кога ќе кажам почесто мислам на 4/5 пати до 18та недела) @nate_93 честитки мајка, брз...
Колку си само убав, не знам каков наплив на лудост ме натера синоќа да гледам слики од тебе:inlove: ич не сум сум пристрасна што го кажувам ова,...
Полни хаххахахах
Мене косата почна да ми паѓа поради хипотиреодизам. Искрено се и сешто пробав, сега веќе одамна престана опаѓањето, ама не ми е ни густа како порано....
Polni usni Prirodno Bez fileri
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Normalno deka zenata kje kupi nesto za vnuceto. Ne sum slusnala do sega da ne kupat babite nisto za novorodence. Postarite obicno kupuvaat koga se...
Незмам Сеа наредно кој испаѓа шо мислите? Ја мислим алекс или матеј
Овој до мајка и кој е :drunk:
Sega vo maj neznam zosto tolku mnogu ti kazale. Za kolku saati i rece?
Ете замина стефани Сеа очекувајте кавга од мајка и
]:)
Преееееполни ко со филери :inlove: Ми вика дека се лапам сочно и вкусно :inlove:
На фронди (бренд на наполитанки) од лимон :D
Da sum gi ladela ama da ne sum gi zamrznuvala taka procitav greska sum pisala
Мислам дека ќе победи Анели (дајбоже да грешам) А сакам да победи Гастоз И јас заспивам на крај секогаш, до 3 ако издржам ама не верувам:D
:d:
Ангела или Гастоз, најверојатно Ангела 1во, Гастоз 2ро место
Separate names with a comma.