[IMG] [IMG] [IMG]
Ќе си одиш во просторијата, има сестра таму ќе те спроведе. До амбулантата има лаб за боцкање за приска. Ми бараа маска да носам не ме пуштаа без,...
Моето и покрај тоа што нели се роди со два пати замотана, фала му на Бог нема никакви последици, буквално здраво право дете е. Инаку пред лице, и...
Џабе што сакаш прати на такви усијани глави застанати во минатото со 0 едукација и пристап до истата - нема да им повлијаеш. Само терај си свое ти си...
Да :inlove:
Вакви коментари добивам по 100 на ден, сите ме осудуваат што сум ја “научила” да спие врз мене, да сака во раце. Ама не се замарам за коментарите. Ми...
Се плаќа ли апликацијава?
Dali nekoj prodava fustancinja,bluzicki maicki na okaidi od 2 god nagore za devojce?
Денес свекрва ми прокоментира…. Ааааа во раце те научиле мила на баба … сега си 4кг ама за некој месец кога ќе станеш 8 што ќе правиме… Сњ доближив...
Некоја Ивана др треба да барам .
И моево е од бебе во седиште и тоа често патувавме викенди охрид грција џабе вришти плаче пробува да излезе а е 1.5год. Ако сум до него од карпош до...
Од кои грепки сте најзадоволни? за стан или друга некоја?
На ГАК, доле е на приземје, мислам дека накај патолошка беше 37ца, од лева страна. Доле на шалтер прашај. Е сега ако не ми е up to date инфово зошто...
Grow Your Baby's Brain++ You can't "spoil" a baby by responding to them -you're literally wiring their brain. Every time you pick them up, soothe...
Класична госпожетина.:rofl:
Рано е за исфрлање на дремка. Едноставно да пробаш порано да ја успиеш првата, па така ќе ги изместиш сите.
Здраво дали може да ми кажете овој упат за каде во Скопје е за втор скрининг бидејќи само приватно имам одено со прво сега матична ми дава за тука а...
Пробано и тоа, не сака никако.
Енци менци го земав и срце ме боли за парите знам дека 3 пати макс ќе го облече. Бела основа со светло зелено и зелена машна. Ништо нема и јас не...
Мајки, од 6ипол сме станати. Моментално уште ја спие втората дремка саатот е 3. После за третата дремка ќе ми заспие касно и касно че стане и...
Separate names with a comma.