Моментална ситуација. Кака мочка во ноксир ама само ако јас го ставам или ако е гол седнува мочка кака. Е сега ако има ѓакички и ако не го ставам...
Можи и не била само пијана :^) Пијана охриѓанка паднала од мотор, па им се силела на полицајците
Даваат, да.
Кај Др. Ирена Тодоровска
Затоа носам повеќе пара купачи. Памперс за вода и купачи во исто време не ставам, или едното или другото. Исто и гол не го бањам, гол само дома на...
Ако не си крстен/а не можеш да се венчаш во црква. Ако си верник не е убаво да лажеш само за да се венчаш. Даваат документ дека си венчан во црква?...
Ооо значи ова породилно ќе се дружиме во кафичи со колички минатото во заробеништво (facepalm) Со лесно нека ти е и тебе, да ми се вратија пак...
А зошто ти не прејдеш во нејзината вера? Во многубројни религии има некакви церемонии, некои се венчаваат во хинду храмови, колку што можад да видам...
Леле ја се така си мислев, ама сфатив дека многу повеќе ми се свиѓаат и наоѓам за машки него за женски. Во Reserved на сајтот има преслатки . А јас...
Има имааа :) Јас 11 недела терам моментално:D Со лесно и убаво да се дружиме и сега:l: Во однос на симптоми сега ми е помачно и повеќе имам гадење и...
Колку е скрининг а колку обичен преглед во бременост во Ремедика сега?
Чим ја и облекувам, нема доволно години да седи на клупа пристојно во фустан, и најчесто е на лизгалка во истиот.
Колку време ти е будна измеѓу дремките? Ние од 6 сме будни ама моево еве сега 3та дремка спие. Од 2 ипол до 3 часа знае да издржи будна измеѓу. Инаку...
Има ли добиено е-маил некој?
Браво за Калин!
Иначе, ова е добра бизнис идеа. Исто ко у Лас Вегас, градиш црква, џамија со најмени глумци и венчаваш луѓе за доживљај, добри слики и за пред...
и мене колку што се сеќавам од минатата бременост кога влегов во 9 ти ми викаше докторката да пазам на движењата, ако осетам било што чудно одма да...
Нашиот педијатар ми сугерираше да ја примат децава Хпв. Уште не сме размислиле. И машкото и женското требало да ја примат . :wasntme: Ќе ја мислам...
Крофнички од апарат :inlove:
Е па не си сама :D утрово и купив Твистшејк чашка со цефка. Веднаш знаеше да повлече вода и нормално, ја исплука (facepalm)(facepalm)(facepalm)
Separate names with a comma.