4/91 Овошје вегански сладолед јатки урми вода зеленчук
Супер сум задоволна! Роса Наумовска ме оперираше, браво за докторката и тимот, им верувам целосно и имав супер искуство.
Фала ти, јас сепак не верувам во тоа и во првата бременост кажав на сите во истата секунда се и сега исто :lol::inlove:
Не ми е јасно едно, на 22 Април брисевите беа чисти. На 30 Јуни сопругот имаше епидидимитис и направивре спермокултура испадна чисто.
Од каде ја купи гарнитурата?
Предлог подарок за крштевка кај роднини?
Офтопик сум така :D
Во Систина не дозволуваат да се внесат подароци (пијалак, цвеќе....) ни за доктор, ни за сестри, ниту па за пациентки. Се остава долу на пултот. Како...
Колку зараборуваш на пример месечно, отприлика?
По мејл, и си пишуваше дека имам 2 дена да одберам, а ако не одберам до тогаш ќе ми биде доделен.
Препорака за зимски 2 роденден со од прилика 35 души возрасни ?
Јас се те разбирам, и мене малото ми правеше проблеми, ама се научи. Нема и крај, сме се враќале назад, сме стоеле на стојалиште, сме правеле куп...
Истово ќе ти го советував и јас :D нема што да им се правдаш отпосле, твое право е да не кажеш рано, не смеат тоа да ти замерат
Прави се дека не знаеш, ама и да знаеш, зошто одма би кажала? ;) Обично и не се кажува на почеток, првите 3-4 месеци се најкритични и се може да се...
Здраво на сите Бремена сум 5ти месец. Во Април направени брисеви беа чисти. Сега во Понеделникот пак направивме излегоа детектирани Хламидија и...
Прв пат слушам вакво нешто, ако не помага туку одмага секако е подобро да смените со некое друго млеко.
Нема зошто да ти е страв. Во подобри услови би било подобро со друштво ама такви се околностите и не си откажувај патување заради други. Да одиш и...
Дали некој има магистерски студии на УГД? Ако има, какво било искуството? Исто така ако има некој искуство со филозофски факултет и ако може да...
Не би требало да има врска. Дека ова е како е-маил, прикачуваш во систем и пријавата си стои.
Не разбирам што точно ти е прашањето ама поштата си останува активна, меилот можеш да си го користиш и понатаму ако сакаш....
Separate names with a comma.