Prvite 10 god pogolemiot del sto se plaka e kamatata a pomal del e glavnicata , ako sakas kumulativo da platis pogolem iznos treba nov amortizacionen...
Обичен, не сум ни помислила да купувам друг за на пат. Си има торбичка, ја пикам цела во куфер, ко несесер плус да сум ставила, не ми прави разлика.
Кога ќе се засуши, ќе биде поубава, сите маскари на Maybelline се такви. Јас Firework ја купив, уште пред некој месец, ставено имам неколку пати, не...
Не верувам, затоа што едното е со омфалоцела
Исто, несоници навечер ама затоа денски не можиме да се донаспиеме. Мислам дека цел ден го преспивам, како комирана сум, мм иди во спална и ме...
Секоја вечер, ова време
Мафини, американски палачинки здрава варијанта...леле ич не ми текнува што сум и правела, лепче со некој намаз,проја...
Има будни? :hug:
Лелее исто прави овие неколку вечери пред заспивање (facepalm) Цица као демек задреман е го местам за да зацрврсти дремка па да го легнам, одеднаш...
Добро има ли некој скок во 7 месец? Ќе скренам од неспиењево навечер (tumbleweed)
Ќе паднам за спиење овие 3 дена. Како се спие на 50 степени не знам :doh: Едвај чекам да залади да се наспијам (waiting)
Порано ги имаше во ДМ провери. На друго место нигде ги немам сретнато. Има слични со апликатор на Jessa, ако не си ги пробала, нив ги имаш во ДМ со...
Мислење за пежо 2008 1.6 хди 2015
Врска нема ;)
Во Џамбо.
Здраво. Имам прашање во врска со предвремена делумна отплата на станбен кредит. Пример ако рокот на отплата е 360 месеци (30 години) и во текот на...
И јас се мислев дали кратки или долги ама не е до толку страшно, ионака е климатизирано во болниците, во кола ќе изладиме со клима, нема да биди ич...
https://vrabotuvanje.com.mk/sovet/7f0a421b-6899-11f0-8756-022a7f4ce407/nova-moznost-za-300-nevraboteni-plata-28-000-denari?fbclid=IwY2xjawLvng9leHRuA2...
здраво луѓе, ми касни 9 дена, бев не преглед ме виде на ехо, преку крв испитано нема бременост, упат за испитување хормони и ми дадоа Дабростон 10...
И мојот не е нешто мн мал, на Емед е, носи си го со тебе, мене тој ми е спас, кај и да одам со мене си го носам, зошто и мојов спушта одма на плуќа.
Separate names with a comma.