Па нема што да те интересира која сум. :) Kaжав доволно. Нема што да се повторувам.
БравоС :)
Не знам љубомора кај виде, па и огорченост. Јас си кажав мое мислење, а воопшто не се плашам од конкуренција. Не заборавајте, не е важно колку...
Да е здрава и жива, сигурно ништо не и фали, си има фамилија и не пати од синдромот да се докаже дека е некоја и нешто со тоа што ќе заврши факултет...
Хахахаха каде учат факултет луѓето на 40 години, во која друга земја ? Не знам таков случај. Ова само во Р.М. го има, сигурно во другите земји во...
Сите што ме цитиравте @Kitten не сакам деца додека не завршам, а тешко дека би се нашла во таква ситуација @annii јас студирам зошто со мојот...
Од твоја потешко е да ти го земе, ама ако е постар сигурно ќе ти го земе. Ќе си го најдам и јас, а ако не си го најдам ќе ми го најдат тие што ги...
Кога ќе ти го земе тој постариот работното место тогаш ќе видиме дали исто ќе размислуваш :nod:
Проблемот со луѓето е што избираат факултети кои се суфицитарни, ама важно да се заврши нешто, нели диплома да се има. Затоа после нема работа....
И што очекувате сега браво да ви кажеме. Пак ќе речам во Македонија е залудно некогаш и два факултети и магистратура да имаш. Си докажа сама дека...
Без разлика, животот си има друга насока, ако не студира некој и на 40 години ако се запише на факултет нема да има иста концентрација и меморија...
Не е тоа од што сака да научи, не знам дали алчност е во прашање или ги прицкаат од дома, дека можеби ако се заврши факултето ќе се најде работа....
Што сум се разубавила пу-пу машала :*::*::*:
Сега ми е со кокосово масло... да ја сликам или да не ја сликам, тоа ми е маката хахахахаха
Паметно постапи,нека го затворат манијакот. Еднаш еден пред мене и пред другарка ми излезе така, си ги откопча пантолоните, ама подалеку беше. Почна...
Јас до сега сум се заљубила два пати. Во основно училиште си имав платонска љубов и се заљубив во неговата насмевка. Пред некое време се заљубив во...
Пријави во полиција одма. Тој ако те нападна тебе можеби цело време се врткал таму и знаел дека кога тогаш ќе поминеш. Леле леле што казна треба за...
Сака да слуша музика сигурно си игра некогаш на all the single ladies :D
Ја сака Харли Квин и Twilight :D
Па ако сака некој веднаш може и тука да почне со афера. Нема некое пишано правило. Ако сака некој да изневерува и ако е склон кон таа работа ќе најде...
Separate names with a comma.