[ATTACH] [ATTACH]
Да е жив и здрав Дамјан , голем да расте:l:
Не. Обична гума имаме. Со нозички. :)
Јас се породив вчера,дојде на свет Дамјан :inlove::inlove::inlove:
[ATTACH]
Душо мила :u: срцето ми се кине кога ќе прочитам дека уште една мајка го врви овој пат. Немам зборови што да ти кажам. :u::u::u:
Од каде е црниот фустан?
Јас го користев шампонот на оливал од пискавица и рузмарин,лосионот а сега и масло од рузмарин и каранфилче исто на оливал е сега косата престана да...
Немам учено ни на едното ни на другото, знам неколкумина што учеле на финки, кажуваат дека е тешко и има за учење, но платите се претежно високи и...
345
Чедтитки од ❤️ Дај боже да е ќе ви пишам ❤️
Здраво и јас имав скоро трансфер и на 5- тиот ден имав јаки болки во матката и читав дека тоа е вгнездување на ембрионите. И мене ми вратија два...
350
Мамс, ја да ви кажам, жива среќна сум детево што си ја врати дремката после 10ти скок. Малку време за мене, кафе раат, нешто да завршам низ дома,...
Ќе ги раѓам денес, сум се отворила. 5 месец
Пробај со петролеј. Раствори во шампон од коприва и некое време миј ја косата со тој шампон. 1-2 капачиња петролеј во шампон од коприва најобичен.
18+1, еве ме на ГАК, примам провокација. Ќе ги раѓам сум била отворена
Не Манго?
Преку глава ми е од регрутерите! Некој да ми објасни како до подобра работа… CV-то ми е одлично, неодамна бев одбиена после 3-то интервју....
Separate names with a comma.