Фер е да се каже. Ама со чекање по 2 месеци за обичен одговор ним очигледно не им е гајле. Некои пишуваат дека ако не известат во тој временски...
Здраво. Случајно дознав дека сум бремена а во фирмата каде што работам немам направено 6 месеци.. во Октомври правам дури. Дали да пријавам дека сум...
Ја отворив темата за огласите за вработување во МВР и морам да забележам....многу полицајци има во темата :rofl: pun intended
Na shtrk se prodava :) https://prodavnica.shtrk.mk/product/%d0%ba%d0%b5%d0%bd%d0%b3%d1%83%d1%80-ergobaby-embrace-soft-knit-jade/Кенгур Ergobaby...
Nekoj da ne prodava hranilka bebeconfort timba? :)
Ќе ти даде терапија Орнел за двете бактерии, и би ти препорачала, без односи истерај до крај бременоста.
Ајде пак да се активирам. Хелоу, јас сум Малерозна и еве пак сум на диета :wasntme: 66.5кг сабајлево, па и не е лошо. Треба да симнам до 60кг до...
Излезете наутро баш е пријатно и посвежо.Колку да го фати воздух.Јас попладне не го вадам многу е спарно, а и он не трпи.
Ќе оделе по процентуална застапеност во сите реони,зависи колку лица имаат аплицирано.Јас денес бев во близина и прашав ми кажаа дека сум избрана ,од...
430
Како толку брзо дојде до бирање на соработник,има доста чекори до тој стадиум :!:
Мене свекрва ми ми направи сличен муабет пред некое време:D му вели на бебе: ај баба ќе ти купи дубак деновиве па ќе се шеташ. Каков дубак велам нема...
За тоа и се однесуваше овој одговор:
Здраво Минатиов период имав често мокрење. Матичниот ми зеде брисеви од вагина и цервикс. Го добив овој резултат. Термин за преглед имам дури во...
Зависи од работната позиција. За продавач во маркет цело време фали персонал и секој момент да аплицираш ти се јавуваат за пола саат.
Well now when you mention the companies.... :D Најверојатно си во право. Повеќе мислев за помалите фирми или и за маркетите за кои ако има постојано...
Нас ми помина. Сабајле до 37.7 крена, не дадов ништо. После се спушти 37 и толку. Значи вирус некој. Фала му на Бога помина.. страшно беше
https://vrabotuvanje.com.mk/rabota/594fc0b2-679f-11f0-8756-022a7f4ce407/Customer-Service-Representative?source=old&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR794YXI2g...
За производите на натура терапи
На работа 8 часа колку што бев 4 часа ми беа со болки. После работа една вечер завршив во ургентен Чаир па ми ги препорачаа Утрогестанот. Не паничи,...
Separate names with a comma.