После годината
Нема од ова ништо да биди.
Jas slusnav deka od septemvri nekade
Картичката ја изработуваат недела две по уплата на авансот. Се подига кај тетката во просторијата за наплата одма десно од влезот 8) имаме попуст во...
Одличен е. Брзо готви и речиси цел се мие во машина. Почнав и за нас да спремам гарнири во него, друг вкус ми има зеленчукот.
Место омега 3 земи дхеа а Q10 да пиеш по 400 дневно. Исто така матичен млеч ама не од продавница туку од медари.
Боо луѓе мн нервоза ме фаќа и имам промена на расположение. Денес само што станав се изнервирав со свекрва ми, значи стварно луѓето се неразбрани бе....
Мене пола коса ми падна а тек сум на пола. Од густа коса ко грива не можев да ја досушам сега ми е ретка. Пијам и витамини и џабе. Тоа е. Ќе се...
[ATTACH] совршена ми е :inlove:
Кај да најдам школки ама да не се железни туку како со материјалче обложени? Мали да се. Позади нема коса ама напред се во очи и оди од што и е...
И ја некогаш кога сум сама пуштам dancing fruit, или биби и боби хахаха. Од малце ништо не им е
Da, se slozuvam. I jas ne si zamrznav. Ama sega zdravje bi si zamrznala. Otposle sfativ deka zgresiv
Dali moze iskustvo da spodeli nekoj so CO2 laser, sto da ocekuvam?
Јас ја имам. Презадоволна, маста и ја извадивме. Сега моментално летма користам, дека немаме лифт и полесна е, ама на зима пак си ја вадам.
Прашај го Chat GPT ќе ти кажи подетално:):DИ да темава не е секс и сексуално образование и не мора во детали да ни опишуваш секс,непријатно ми е мене...
Ние земавме такво како сунгересто и е нешто најискористено за бањање до кај 6 месеци, додека не почна да седи, сега си седи и ја бањаме. Во раце нема...
Гледам на страната на bebehome maxi cosy plaza plus е намалена за 40%. Некој да ја има да сподели искуство
Јас покани праќам максимум 2 недели унапред, најчесто 10 унапред, за да видам какво е времето. Дали ќе има дожд, дали можеби кратко ќе пропрска или...
Не давај тогаш, ако имаш електролити давај, ама само по една голтка. Досега не се смири стомачето ќе повраќа, затоа ќе даваш бавно и по малку. Додека...
Дали некој го има користено овој пилинг кој е наменет за лице, за тело? [ATTACH] Инаку единствен пилинг кој го најдов по аптеки. Аха бха сте...
Separate names with a comma.