Ќе ја пазам , фала ти ❤️
Јас пред некој ден земав. Ако има катанче значи е распродадена. Ама некогаш може и на денот да најдеш ако имаш среќа
Како да купам карти за Rooftop Cinema на Синеплекс, дали знае некој? На апликацијата не ми ја дава таа опција, можам само стандард за во сала да...
Кај мене беше вака. Прво бев со напади, после нонстоп осеќав како нешто да ми смета. Само зошто претходно не ја пратиле да се оперира? Ако сака...
Мајки после 2г многу е нормално да почне фазата на одбивање различни вкусови и трае со години за жал :?: искрено од наше окружение дете на 4-8 години...
Добро толку време од вакцините последни поминa, на едното бутче уште и се осеќа како мало топче на допир. Мислев до сега ќе се повлече.. Да ја носам...
Ставам јас туфери на градите, па на нив се лепеше. Јас не можам без прслук да шетам, ми тече млеко по маици.
Дали успеа да ја излечиш уртикаријата, мене првпат ми се појави во живот...
Да го извадив ланолинот од фиока пак :D дома се шетам гола нагоре пошто се лепи… среќа лето е, зимоска што праевте :D:D:D
Прати ја цело време, обавезно мери температура, хидрирај обавезно.
Не можам да ги добијам на телефонот, да не имаат некој друг број или користат одмор?
да на иста вага. Си ги осеќам градите како намалено да е млекото. и кога цица едвај иде како последни залихи да се. а не ми плачела дека е гладна тоа...
Majki nesto za temenica? Na maloto mu se napravi sega od ragjanje nemashe nisto. Probano so masloto od weleda i freyderm maslo za temenica no...
Здраво, дали некој знае како може да се намалат Триглицериди, горна граница е 1.7 , кај мене е 6.25 моментално. Прв пат се среќавам со ваков проблем,...
Нема да умре. Ќе се смират, сега чекаме 4 та сезона од септември. Третата заврши напнето. Не се знае што ќе биде.
Моите исто се со врзана коса, спијат со врзана е сега да на ластиче и чешел има ( кај големата на чешел) ама не пример количински како кај нас...
[ATTACH] Добив од драга личност
@nena2010 раскажи нешто :D
Ti kolku vreme si operirana
Во Србија веднаш реагираат за вакви и слични можни сценарија. Јас не видов никакви официјални вести , надлежни нешто да кажат. Ништо. Само сомнежите...
Separate names with a comma.