Gliss розевиот.
И ние закажавме крштевка на средина на август, топло ќе биде јас ќе барам фустсм на прерамки, супер ви е идејава за марама за во црква после за ручек...
Ненашминкана не значи несредена.
Прочитана е 100 пати веќе.
Мачењето после мочкање да се заспие исто. :rofl:
Тоа што се стврдува стомакот е нормално. А и бебе што мрда е добро. Мојата откако почнав да ја осеќам, не застана со мрдање. Скоро 11 м е, уште не...
Не мора да е вирус, кај нас беше стрептокока. Направи кс со црп. Сите не изреди, сега таткото е на ред.
Ептен сме тука со термините, јас денес 37+4 и баш исто се осеќам, стомакот камен. Нормално е да се чувствуваат поинтензивно мрдањата и да се...
Кај мене сите 3 сакаат да патуваат со кола.Валда зависи и од детето не знам..Ама со кола сме секаде.До Србија,Грција,Приштина,до Германија сме возеле...
Како еднсотавно го кажуваш ова, мислиш авионот во двор ти е паркиран се качуваш, возиш два саати и готово :D За лет од два саати имаш мин 6 саати...
Не знам дали е за тука прашањето. Кога треба да одам на работа тоа го правам со сила. Тогаш сум депресивна. Со сила одам, со сила работам, се е со...
Да не користиш бета верзија на апликацијата? Ако не, избриши и дата, не само кеш, или едноставно реинсталирај ја, мора да се среди така.
Искрено најубаво е со авион и пример јас како 90% тука членките не би се нафатила со кола. Како некој со искуство со патовање со авиони само ќе кажам...
Тенк ју.:hug: И мојот има еден мал бел сад, во тој и го спремам спанаќот. Ориз не ми текнало ама добра идеја.
Во градинка да прашаш дали ќе сакаат да соработуваат, мене за првото дете ми рекоа не можиме сега, од септември со неговата негователка ќе си...
Гуру православие. Секако дека е потребно врзување за правила , исполнетоста со Бога се јавува на моменти само. Да не ги негираме сведоштвата на...
:D :D :D
Девојки малку сум испаничена 37+3 нед сум, а гледам најверојатно и за истото сте пишувале. Цела вечер не сум спиена, за разлика од претходно бебето...
Слободно користи нема врска. Јас по малку користам само за корен и по три месеци една фарба ја употребувам и нишо не ми се десило Ако мислиш дека...
И ние правевме почеток на јули, земав фустан од Dona најгоре во ГТЦ. Има многу избор. И мене ми беше со прерамки носев кратко палто само во црква.
Separate names with a comma.