Оф и ти ли јас никако да ги сопрам цел ден место не ме фаќа од нив На одмор сум од работа бев и на море и еве сега се ми е досадно не знам што со...
Wow, мене од аеродром мислам за две недели ми стигнаа тие 8000 што се од општината, ова толку чекаше за тие или за од социјално тие 5000 што се за...
Не требаше нешто со масленост да биде? Или нешто грешам?
Во скут ја држи маж ми. Некогаш и на масата горе ја седнуваме. Иначе во врска со кашиве, немам сретнато некоја што има добар процент на житарки. Сите...
Олимпиус 0%, нешто розево мислам беше..тој најчесто го наоѓам.
2год ке прави сега во август. И мене ми е ептен страв од доктори мм дома вика дека малку му го подотворил ама не може наеднаш зошто го боли ама со...
Еј ептен, викам како кај нас нема некоја ваква патронажна, мада таа од Јане беше приближно :) и јас сакам книгата да ја побарам, сигурно е добра
Осум лета тука, ова е најлошото до сега. Буквално бел ден не видовме. Депресивна, омалаксана, со главоболки се будам еве две недели. Прозорот го...
Целата калакурница на свадба со кумови, старосватови да купуваат кој торта, кој за невестата, кој нешто трето имало можда значење во старо време кога...
За мислите ич да не зборам ☺
[ATTACH]
Сите со житарки и месо, ич немаат житарки и месо..смешна количина.. Барем јас до сега не налетав на некоја асална :)
Мислам дека темава може да се преименува во Што слуша Деко во моментов :D:?:
[ATTACH] [ATTACH] (Шампонот и кремите за ќерка ми)
Во цвеќара прашај. Кај нас кумата си ги украсува и купува свеќите
Потпис!
Дали продава некоја мајка антифони или има да ми позајми за во Септември?
Здраво, од искуство што имате, за колку време рефундираат од фондот за клексан?
Suada ognjanci 077 823 548
Separate names with a comma.