Кој град ?
Некој да ми препорача приватен инструктор за дополнителни часови во Скопје.
Ако се спушта скроз седиштето зошто да не. Мислам на 5 месеци дури и можеше под некој агол да е. Јас би одела со летна или тоа седиштето од 6+ што е.
Јас ја имам втората демек како летна. Лесна е за лесна, стабилна доволно но имај на ум колку полесна толку и понестабилна, тоа е мое мислење. Деф не...
Цветче тежок е процесот и на царски одпосле, секоја жена различно заздравува ама еве јас и ден денеска имам болки лево кај раната, малку да се напнам...
Се камуфлираат да не ги фатит некој предатор. :bug:
Здраво на сите Сакам да прашам до колку месеци ја превријавте Роса водата за ад ?
За сумата не знам, а за локација за центар и аеродром е позади соборна, само мислам има рок од 3 месеци откако е родено бебето. Ова за од социјално,...
Ние го користиме од раѓање 6 месеци, презадоволни, но доколку има алергија консултација со педијатар!
Терапијата колку шо знам од членки кои живеат странство се одредува и во зависност од историјата на пациентката, ако има историја со еден или...
Здраво, девојки, ве молам за мислење, многу ќе ми значи. Сакав да наместам мост ама ми се јавија многу компликации. Првин едниот заб јави бурна...
Луѓе дајте мислење ако некој искусил, се појавиле фекалии во Лептокарија, и на првиов крак... наводно многу блиску во море им одела...
80 и нешто ми беа на пораѓај, немаш гајле со 180. Јас редовно имам веќе паднати околу 115 и последната крвна слика така ми беа но со дијагноза сум.
Колку ти беа тромбоцитите, моиве пред една недела на контрола 180 беа, се имаат намалено, 240 ми беа
Zdravo, jas gi imam istite mutacii , kaj mene FGB 455 i PAI-1 se Homo, MTHFR, MTR, MTRR i ITGA2 i ITGB3 hetero i ne primam nikakva terapija, osven...
Индивидуално е да, некоја има добро искуство од провокации некоја не. Некоја лесен царски, некоја природен и обратно. Мене во Систина ме примија со...
Со султан сулејман :D:D:D
Не знам стварно, мн искуства низ темиве се поделени, секоја жена е изгледа различно. Добро е што следат и ако не се отворам ќе одат одма на царски...
Сите имаме во ред односи, почит, пријателски релаци, помош кога имаме потреба едни на други и тоа е повеќе од доволно.
Separate names with a comma.