Дали информацијата е официјална, од мвр?
И јас имам слушано од мајки како се лепат етикети за „себичност“ ако не доиш, дека детето мора да се дои по секоја цена, и дека ако си на АД си...
[ATTACH]
Хахахахахаха е сеа не до толку. Министерот да ми беше прв братучед немаше тука да се распрашувам. Ќе си имав до сега и немаше да ме боли глава :D
Да ве прашам тие што земале, колку користевте и дали ви се најде стерлизаторот за шишиња, исто така се милам помеѓу рачна и електрична пумпа за...
Да но ако казжаа на вести мисл Така и јас мислам. А исто мислам и да се распишат избори тоа не го попречува полагањето за лиценца туку само неможе...
Од температурата е, не ставај ништо, ќе пројде.
Toa deka ovoj mesec nema da se realizira stoi veke 2god, takabda uste ima prostor za nadez
Затоа и професииве што ги наброја имаат бенефициран стаж, е сега нормално дека некој мора и тоа да работи по смени 2-3 ама дека треба да се биде...
алооо каде со овој amazing food haul? Бравос! Ми даде идеи што да купам сега јас. Ме интересира зошто овој магнезиум? јас купувам од аптека...
[ATTACH] [ATTACH]
Реално не се замараат, а треба и килажа да ни мерат и притисок, барем во приватното кај што плаќаш 8000 за преглед очекував посериозен и подетален...
Можеш да земеш хијалуронска киселина. На Geek&gorgeous light го имам користено, тој ми се допаѓаше :)
this is coooo cute
Хјахсхахаа , јас во главата си имам дека ќе се породам на 15ти. Вчера една женичка ми вика кога ќе ти е термин јас викам на 15ти:D А не е, 25е. Така...
@Aleks.mar Јас имам користено пудри, цц крема, кармини, моливчиња за очи, уста, руменило, течен и обичен бронзер Супер се, а секако состојките се...
За викенд обично поинтересни теми се вртеа во темава :D Овој муабет со најмајките што дојат и вреѓаат дека другите се себични е веќе досаден.:D Дај...
Separate names with a comma.