Zivotot e dolg samo ostavi i gledaj ti da se sredis najdi si devojka.Ako slucajno ti zvoni i izviniva znak deka saka pak da te iskoristi.Taa i toj...
Veruvam. Imam oseteno na svoja koza... Toa 2 pati imam pogreseno i toa od nedorazbiranje deteto mi pocina.... Toa bese toj period. Vtor pat isto taka...
мене ми го закажаа 20+6 така се погоди др тогаш да има слободен термин. Во Ремедика на пулт ми рекоа од 18до 23та недела
Во ремедика колку се цените најново? :D
Eve i jas 17 nedela,no gadenje i kiselini nemam .? Vo koja nedela se pravese vtor skrining,nekako mi dojde kako mnoogu brzro vror skrininh
По статусите шо ги читам кај нејзе, не ми изгледа на личност со попреченост, добра си е она само што не и е гајле за децата, битно само да се напраат...
Добро ви претаат ли бебињава од два ипол месеци? Толку прета што не можам да го додржам некогаш, ем што ужасно ме нервира цело време ме мава, ем си...
Здраво како стее сите? :)не сум пишала тука две недели па да шкртнам нешто :lol: Јас уште имам гадења и киселини чат пат, не исчезнаа а веќе стигнав...
Moze mislenje za telefonot dokolku nekoj go ima.[ATTACH]
И на токсичен брак. The best filling
Кога ставаш крај на токсична врска :sun:
Кај моево многу лошо изгледаат и се многу црвени, има исто така и по градите и позади на грбот малце, дали и твоето имаше таму или само на лицето
Со кои карга соработуваат Pullandbear знаете?Само вип пошта да не се….
А значи кај сите истото... ВИП пошта :drunk: Не памтам некогаш толку да каснела пратка.
По пет капки од двете шишенца во секое млеко што го пие преку ден, јас ставам само кога пие ад значи 3-4 пати дневно. Некогаш е тоа цела доза ад од...
Ако се јават, ќе ја подигнам, ама ако веќе сум на одмор, ќе пишам смс. Не е моја вина што толку доцнат, претераа дури. Нарачано на 17 Јули, од 28...
Daaa
Мене ни антиметил не ми помагаше, напротив мислам дека полошо ми беше од него. Така ми беше до 15та недела, при што два пати на инфузија завршив од...
Za laboratorijata na Gak znam, raboti i vikend. Odi tamu. Ako nemas upat, vlezi vo nekoja od ambulantite valjda ke ti izgotvat, sepak si bremena
Separate names with a comma.