Честитки :l: Живо здраво големо да расте :l::l::l:
Од убави муабети пак ја донесовте темата до mom shaming и себични дека сме биле оти не сме доеле по наш избор. Оти само тоа ве прави најмајки, ние на...
Дали има некој како мене на кој му е истечена лиценцата за воспитувач и ќе полага за нова. За утеха прашувам, не за друго ха ха ....
Треба да објават на страната, ама еве денес проверив пишува дека и овој месец нема да се одржи полагање.. срамота.
Јави се за сигурно, и јас така гледав па немаше опција кога прашував. @Cvetce_ во Ск за крвна група на клиника мораш да одиш, а таму да се пикнеш е...
Не сакав да се издавам ама стварно ми се мочаше :$ Дури и се замислив детево нешо натприродно да не е :bandit:
:rofl: Старееш Луноооо, деменција се фаќа. Убаво ти збори детето да те потсети. Еееееее и ти па. :D
[IMG] Девојчиња 17:22 Момчиња [IMG] Јули 2025 [IMG] Simon4e0507 - 30.07.2025 Август 2025[IMG] Cvetce_ - 04.08.2025 MommyofBoy - 05.08.2025...
Здраво феминки до сега сум немала искуство со air fryer но сакам да купам и гледам дека има толку многу модели и варијанти па ако може ваша препорака...
Мене ме стана во 6 за да ми каже дека на Мене ми се мочкало. Муабетов беше вака Мама, нели треба да станеме оти ти се мочка? :x
Честиткиии :l: да е жива и здрава :inlove:
Дечки зошто никаде не можам да најдам кеси за мојата Беко правосмукалка? Овој модел го имам, овие кеси ги имав сега никаде не можам да ги најдам...
[ATTACH] [ATTACH]
Да ,работат.
Мене големиот така ме шутира. Поише боли него 2 месечно бебе :D еднаш ме шитна го градата мислам ми ја потече. А во стомак веќе не знам колку пати ме...
Честитки мама да сте живи и здрави:)
Другарки, јас се породив, стигна девојчето на мама :inlove::inlove::inlove: На сите ви посакувам лесен пораѓај како мојот :l::l::l:
Некако мислам дека секоја мајка емотивно го доживува моментот доење. Од мајки кои ете не доеле од х причини до мајки кои дојат 3 години. Сакав на...
Бидејќи некои мајки бараа вакви гуми еве има на намалување[ATTACH]
Здраво некој да сподели искусрво во Санте или Жан митрев Систина и ремедика претерале со цените
Separate names with a comma.