[ATTACH] [ATTACH]
[MEDIA]
Ништо страшно, вит Ц и локално можеше хепатромбин маст ( дали е за деца не знам ) или онаа на фризидерм што е за модрици
Уште се дави со млеко, животот ни го крати, само не толку често. Инаку не е лоша. До сега само со морковот ќе повратеше и вриштеше. Тиквица и авокадо...
Јас за првото бев средно себична (до 11, 12м цицаше).. за второ бев себична себична (до 5м цицаше, ама повеќе на ад беше), е за третово не сум...
Шо да ми мери килажа ме гледа како од Етиопија избегана :rofl: Јас сама си се качвав на вага во ординација кога одев и ме зафркаваше нон стоп дека...
Дали луѓето што се занимаваат со гатање треба да се откажат од тоа? Што ако не се откажат? Читав статус кај Драчке, пишуваше дека е болна, тоест и...
За таму стварно не знам…
Вистина Лпм знае да везе гоблен
Мене не ми мереле ни притисок, ни килажа, ниту кај матичната, ниту пак во систина. Немам мајчина книшка.
Yes of course Pinacolada!
Не Куба либре
@eliesaab ја почнав. Серијата е пандан на Law and order SVU. Добра е. .
Апликацијата не покажува точно. Продолжи да се тестираш. :) Сите сме имале рани и доцни овулации, тоа не можеш да го знаеш ти ако не правиш тестови...
[ATTACH]
Да фаќаш врски за природен пораѓај во приватна болница? Зошто? Изгледа само царски знаат да пораѓаат таму:), баш штета во време од достапност на...
Чим го пие, ваљда не го осеќа :rofl: Сега сме на пасирано. Пробав му направив палачинки, знае да џвака, ама се гадеше :rofl:(facepalm)
Јас имам аир фраер и мултикукер на Тефал, ги користам секојдневно, задоволна ептен, моја препорака Тефал.
Добро, тоа е во твојот случај и не би требало да се генерализира. Секако не е исправно да не те прашаат. А може и според изглед гледаат дека си...
Големината на air fryer-ot ти зависи од тоа за колку членови ќе готвиш. Би ти препорачал да земеш од 6 или 8Л па можеби и 10Л, помал не. Јас имам од...
Separate names with a comma.