Шо да очекувам нус појави од 30мг Дулсевиа? Упатството го прочитав ама од искуство ако има некој пиено да ми каже :) За 1 недела ќе треба 60мг
Благодарам, на сите :l: Со пад на хормоните после пункцијата беше тешко да се мисли убаво ама мора :inlove:
Благодарам :l:
честиткии :D да е жив и здрав :inlove:
Прифаќаш кредит бек, правиш нарачка и тој кредит треба да го собираш 7 дена по малку. Откако ќе го собереш нсли ти стои во кредитно салдо и од него...
Епа работа од дома со дете е невозможна мисија да си знаеш (може и од детето зависи). Јас сум работела од дома со него кога е болен инаку во градинка...
Како ќе се пораѓаш? За природно немам искуство, за царски ми помогна Лактамикс и Лактил капсулите, се ова е на база на билки. Редовна стимулација,...
Речникот соодветствува наспрема соговорникот.Па ти прва почна да ми реплицираш и да ме вреѓаш. И ако ти вратам јас со иста мера тогаш плачеш,епа пази...
Ќорава сум јас, не ни приметив дека има светки. :D
Се надевам период дека е иначе вака јас ќе спобудалам, мн деца ми поминале низ раце ама вака не сум видела досега. Ма од што го занимавам почна веќе...
Во Германија на секој преглед мерат тежина и притисок и прават брзи тестови од урина. На почеток те прашуваат последен пат кога е направена крвна...
И има нежни светки:inlove:
И јас не останав имуна, конечно една частенка си направив. :inlove: Поубаво нешто од Sleepy лосионов не постои! Мирисот, мекоста, каква ја прави...
[ATTACH] [ATTACH] И со грчки јогурт е убо, само малку красатко. Горе сум измешала кој рецепт беше со мајонезот. Во овој со наут било. И кога ставам...
Same girl, same. :D :)
Не бе, еден од родителите е доволно да го следува и детето добива. Нека се распрашаат таму уште еднаш убаво во општината. Може стварно згрешил тој...
[ATTACH]
Праќам поздрав назад :):hug:
Баш авокадото само немам, се друго имам. Утре земам и шлакнувам се заедно. А-у се излигајв. Ама страшно многу сакам вака кремасти салати и исто или...
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.