I mojata e 8 ipol meseci treba da trgne od septemvri (ako ja primat) I mene mi e mnogu tesko, osobeno sto si cica preku cel den ne zaspiva bez cice...
Не сум вадела ни за првото ни за ова, никој не ми побарал.
Леле инфаркт баш, она плаче јас плачам, шетам по дневна ја смирувам тапкам по газе ја гушкам, се соблеков скроз, нејзе ја соблеков кожа на кожа, се...
Не ми мереше, а имав болки од средата минатата недела и му пријвив, можеби не гледа ризик за сега нз - ќе го замолам следен преглед да провери баш.
зборуваш за „обичните“ 14 и 15, така? колкав ти е буџетот?
Какво лудило, ме интересира.
Па имаш билет за до Ница, куферите си одат автоматски од еден во друг авион, заедно со тебе (не буквално де). Нема врска дека треба да кажеш на...
Da eden den ne deli ama mojov koga se budi da pie mora da go stavam da go nisam za da prezaspie i taka cela nok pravam zaspiva pa go stavam vo...
Ќе си цица пак нормално не се секирај и не паничи одма нареден пат, ете така се погодило. 6+ сме се случува деновиве да цица и цело време кенка, се...
Eve jas pijam dulsevia od 60 mg vekje 10 meseci i da ti kazam deka od toa se zdebeliv 17 kg, isto taka mnogu mi pomaga za site moi problemi i stvarno...
Која е разликата меѓу овие две? Ја имам портокаловата ја користам после неколку дена од одмор ама пред неа секогаш ставам поголем фактор. Има ли...
На тема градинка моето искуство со првото дете беше не толку убаво, барем за мене. Го пуштивме на година и 5 месеци, плачеше 5 месеци секој ден. Па...
Мојава женска исто неколку пати се има десено да вришти на града и да не сака да фати. Скоро секојпат ми успеало да и дадам прво цуце малку да се...
Да бидам жива
[MEDIA]
НЕТОЧНО ,од СТРАВ ,како ке реагира сопруг.
Нема,
Deteto skrshi casa doma i nagazi parcel, se isece baagji podlaboko, krv teceshe mnogu. Go nosevme na dezuren, go shieja, rekoa antobiotik I da ni...
Здраво, сакам да си направам вакви шишки како на сликите микро или бејби па ве молам за препорака на фризер и ваше искуство, фала вии :sun: [ATTACH]...
[ATTACH]
Separate names with a comma.