Гатањето, баењето, ѕвездочитањето (астрологијата), верувањето, дека ѕвездите, планетите и месечините влијаат на животот се грев. Со соништата треба...
Честитки мама , да е жив и здрав:l:
Dali nekoj znae, na iknow prijavata, otkoga ednash kje ja pratam, podochna ako izmenam nekoj podatok, i povtorno kliknam na prati, dali ja...
Вчера напишав дека 90% од причините за анксиозност и депресија се лоши емотивни односи со токсични луѓе. Денес ќе го поставам обратното прашање....
Знаеш треба проценка на ситуација, за мене постојано карање и замарање со такви работи не ми е на ниво, мн поинтелегента сум од нив, сепак се постари...
Zdravo na site , da prasam dali nekoj ima naracuvano od U-buy , zainteresirana sum za igracki za sinceto , kolku e shipping dali naplakjat plus...
Pashaj vo bilna apoteka kaj rampa vo Skopje.
Освен течната пудра, за жал останатата декоративна козметика ја нема. Јас еднаш ја имам користено нивната пудра во прав и многу беше добра, па на...
Мислам дека некогаш пишуваш за инает колку да се докажеш дека си во право, а не е страшно некогаш да не си, не знам зошто толку ти е проблем да го...
Ова многу многу тешко зошто со години барам и немам најдено но знае некој каде liquorice/сладулец во било каква форма или бомбони кај нас? Единствено...
не сфаќам јас, како? прифаќаш тоа кредит бек, нарачуваш и после ако сакаш рефунд и ти одобрат, во следните 90 дена нема да имаш понуда за кредит бек?
Изгледа им фалело малку така да ги покрадат некој период, па пак ќе престанат.
Лее шо имам еден англиски бренд е, каков пилинг човече! Не да чисти... Не да мириса... На кожата останува дури и после две туширања мирисот....
Има ли нешто асално од попустов? Јас гуглав и некако јок.
Прилично големко е 1.5 год а купив 1 куп играчки демек да се занимава не бе брате ако не сум јас долу седната со него не ни игра. Ако седам со него...
Dali mozes i mene? Zdravo dali mozes da mi pratis slika i mene i imam nekolku prasanja Zdravo zenski, vekje podolgo vreme pratam vasi iskustva tuka...
[ATTACH]
zdravo dali nekoj znae shto dok se porrebni za ispisuvanje dali nesto se plaka ili kakva e procedurata? fala vi
Separate names with a comma.