Se znae od prilika koga bi zapocnala obukata?
Мајки на бебиња што се лигават многу дали приметувате лигав слуз/мукус во каката? Кај мојава како и напредува оралнава фаза така се полигави се...
Mene pred malku mi se javija
Да, Moonlight Whisper е со сличен мирис. Го користев и тој заедно со спрејчето и кремата од SDJ. Мирисот е прекрасен, но не е траен на мене, па затоа...
Добро мајки, де кажете ми што може да е проблем што се буди бебе цело време навечер? Или едноставно да прифатам веќе дека е такво детето? Во 5ти скок...
Вие што имате правено скриен шеќер на приватно, колку сте платиле?
И јас мислам ви почнал втор скок дека и мојава е родена 39та па сите 4 скокови до сега по раѓање не фатија (една недела порано од што викаше ww)....
Сите горе доле ги имаме истите свеки проблеми..се е за бајачки, за света вода, од уплав..па цуцлата во мед да се брцне, па стави вегета во манџата,...
Колку го купи маслото за сончање? И ако си го пробала пиши дали стварно изгледа така како на сликите што ги објавуваат.
Мојата така правеше кога ќе видеше храна :D сега не прави оти веќе не е по јадењето :)
Замастен црн дроб си добил од зголемената тежина и јадење на мрсна храна, шеќери
И јас во 13та и 14та недела имав речиси секој ден главоболки, дали баш така се погодило или од промена на време не знам. Многу вода, некогаш кафе ми...
Aman vo 21vi vek sekoja edna rabota sto ke ja napravi bebeto ja povrzuvaat so autizam, ne citaj ne mu e nisto i moeto pravi taka
Eve jas ke ti spodelam za mojot slucaj so endometrioza. 3 sum operirana na lev jajnik posledna operacija Lani vo Maj mesec so polu otstranet lev...
И моите деца така правеа, т.е јас ги научив така на песничката две рачички со десет прсти... ама и некогаш кога беа среќни така правеа некој период,...
Вероватно едно од нештата што осознава во вториот скок е и страв од задушување ;( сто посто се исплаши сабајле од тоа што и залетна млеко иско и...
Нас сите скокови не фатија по дата на раѓањен исто 39та, така да можно е.
Леле сабајле станавме ја доев едно 10мин и оддеднаш се засркна ја дигнав искашла ждригна и се смири, да продолжиме ја ставам на другото цице кога...
Честито втор скок, цицаше само ако ја дојам во раце и тоа одејки брзо низ стан, ако застанам пушташе. Ќе мине за недела две ќе се врати на старо....
:l: Херој
Separate names with a comma.