Подземните води се филтрираат преку Галичица и се најчистите води! Божее, што не ќе им текне, само да се сее страв непотребно.
И ние ја имаме од Нама веќе 5 та година жива здрава :D
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Значи истиве работи си ги набројувам у глаа. Топло, заби, уроци (иако не верувам мн мн, ама од мака све ќе...
Си реков ќе се спие и вечер, ама ништо пак завжешти времево :)
Од Нама ја имаме веќе 2,5 години. И со столче седиме врз неа. Освен минимално гребаници тек тук, други оштетувања нема. Може сега се со различна...
200
Не знам за тему ама овие од кај нас се кинат многу лесно, ќерка ми со мавање играчки веќе ја издупчи.
верувај децата полесно се прилагодуваат од нас возрасните. Малово не го носев во градинка после породилното напуштив работа. Душава не ми даваше....
13 месеци Д: Просо со банана и кајсии У: Бисквити од холе Р: Црвена леќа со морков и патлиџан У: Смоки В: Тарана
Има ли серум со нијацинамид од Алверде? :?:
Какао планирам да и воведам, добро е и за железото. Е сега по колку да ставам? Или да земам од готовине каши ноќните и да давам три дена а? Како им...
unhinged [MEDIA]
Здраво женски, што мислите за резултатите.. правени се на трет ден циклус. Да напоменам дека имам високи антитела на тироида, хашимото, состојба...
Мојата е од Тему. 800 ден ја земав и одлична е. Само беше малку свиткана ама ништо страшно.
Ама мене ми доцни 10 дена па така увиде дека е од циста :(
Првото дете не сакаше така гласни звуци, кога пуштале песнички тој седел до негователките, таму во големата сала кога ги носеа да играат било мн...
Здраво бебе 6+ месеци веќе две недели мака мачиме со дремките пред скоро секое заспивање мора да има плачки, ww е секогаш различен бидејќи ако една...
Dobra e kvalitetna e ne se misli, cenata e top
Да ми кажа охрид преспа конкретно за нив зборевме се полнело со поземни води и слично така де она и мене ми рече ти одлучи си ја советувам не езера...
Aii bas cudno majka, nezno mirisa koga i da kupam...da ne e rasipano da ne stoelo na sonce stom tolku jak miris ima
Separate names with a comma.