Да се пожалам пак јас од (не) спиењево во 4ти скок, ни 2 саати вкупно нема ако и ги соберам дневните деемки и строго на цице залепено до неа...
Не сум коркач ама ова на вртење што боли е зезнато :) имам разработено техника, си ја фаќам маицата од лево од десно, рацете на лакт и се кревам со...
Повеќе од 2 часа се сигурно, а и вода пијам во текот на цел ден, наутро обавезно една голема чаша од 300мл и потоа на работа за 8ч литарипол, дома до...
Ревуар има и во ГТЦ од страна на холиден ин влезот има една парфимерија, мислам дива се вика, до топер книжарата е. Таму имаш производи на ревуар
Кој е аголот?:|
get in the car elizabeth 8-|
Здраво. Каде се носат и во кој период од животот на децата за говор за аутизам испитувања такви? Не го знам стручното име
За жал денешната астрологијата е премногу искомерцијализирана и сведена на транзитологија што бега од суштината на тоа што треба да го претставува...
Многу добар, со здравје да го носиш! :inlove: Од каде го зема?
Сјајчево за уста случајно го купив, обично е ама убавко, хидратантно и не е лепливо. Безбојно е како лабело делува малку ама убаво ми мириса. Топ e...
Се повеќе олоши и исфустрирани будали :@:x
Исто и јас на некои моменти како сечење и ќе си офнам и толку поминува хахха па сега и во спиење знае така да ме притисне или засече, не знам кој е...
Во Капитол мол во Ани фарм.
Дојдов истото да го кажам. Се наоѓаш во работна средина со змии, и околу тебе се 20 олоши и во еден момент се наоѓаш себеси какп се запрашуваш дали...
Здраво девојки. Дали имате информација кога ке се почне со полагање?
Мојава браво од 7 месеци. 8 ипол е сега, чао не вика уште. Сега имитира звуци најново. Пред два дена некој дедо во парк до нас ркаше, вадеше секрети....
Imame kocki od Dzambo se zemeni 60x60 se. Eve devet godini uste gi koristime za vtoroto, nemaat nikakvo ostetuvanje.
Зошто само момците? Претпоставувам Сите го правиме тоа :)
Од каде ги купуваш?
Separate names with a comma.