Не и преку ден може
I mene me interesira istoto
Кај мене чекаат у фиока Осанит и Фрезидерм гелчето :D
Ima nekakva vrska ako na diplomata prv predmet mi e pishan informatika, vtor fizika, dodeka vo popolnuvanje na prijavata, obratno, prv fizika, vtor...
Јас кога го барав го немаше во Скопје никаде..се јавив и Зегин и Виола и сегде. Го најдов малото пакување што е со ќесички за растворување последно...
Дојдов да прашам пак за спиењето. Еве сме скоро 2 години, макс што има врзано откако е родена се 4 саати. Последната недела се буди на 2 саати, а...
Стварно е многу тешко со шминкањево. На лето по три пати на ден се прешминкувам. За работа, за теретана, за шпилпац на пример. Долг е денот плус...
Од 0,25 ми е препишан
Со лесно мајка, ќе помине. Вака како што кажуваш симптоми ја не ја ни носам на лекар, еве сега ме замисли може и она имала па и без лек да поминало...
Здраво, дали имате информација каде може да се најди овој чај, дали уопште го има некаде
Мене ми треба жешко време, ни јакни ни јоргани сум испрала. Уште утре на работа па слободна и после одмор. Таман ќе се удрам на перење, чистење и...
Децата прават тоа што гледаат. Сигурно некој околу него има проблем со тежина или исхрана. Иначе не заборава, само не му е важно дали си исклучила...
Ima od ovaa godina ima promena vo predavanje na smena sega e vo 3h nautro pa ima i guzva.
Тупфери па чудо сум имала од историјата. :D Со тупфер (ја памуче го викам) и кокос масло излезе се! Многу јако вадело шминка ова Kokosöl. Јас го...
Преслушување обавезно. И јас сум носела на два дена на преслушување кога бил со наод (бронхит). Се надевам дека не се до толку да ја згрешиле и џабе...
Ти благодарам ❤️ и со лесно тебе
А каде ке се одржи полагањето и дали истиот ден ке се полагаат и двата дела прашањата и студиите Одвоено или заедно. Дали за тоа сте информирани...
Заборава и мојава, памти тоа што нејзе и одговара само. Според мене треба некој да отвори таква тема, за да детето да му се всади дека може да е...
Од 50мг, еднаш дневно.
Jас со првото пред 2г после две недели скоро можев на страна, претходно пробував но имав болки, ќе видиме сега со второто… Но, девојката која беше со...
Separate names with a comma.