Делумно го оправдувам. Сметам дека silent treatment е убиец на секоја врска, без разлика дали фамилијарна, брачна, пријателска итн. Кога се работи...
Samo ne mi e logicno zosto bi gi stavale testovite
Колку дремки имаат вашите бебиња на 5м?
Дали имате искуство и препорака од некој салон за мебел/продавница каде се продаваат трпезариски маси со помали димензии? Пример кружни со фи80, фи90...
Soglasuvam se. I jas go pomisli istoto. Bas utre tie so ke polagate primetite dali ke bidat tie
Јас на другарка ми каде што бев старосватица на регистрацијата, се договоривме да и однесам „бидермаер“ и пијачка за младоженецот. Бидермаерот не и...
Додека сум тука само да кажам јас ли имам чуство само дека ќе го згмечам од гушкање и бацување бебево?Веќе некое време денските дремки ги спие во...
Онлајн ги нарачав, rossen.mk беше страната.
Оф мајки, што да ви кажам, како да ве утешам, кога и јас сум во истите гомна еве. Второ дете ми е, и пак не уживам во породилното, само чекам да...
1месец обично трае конкурс, после недела дена се објавуваат резултатите.
Се мислев каде да напишам па овде ми се виде најсоодветно. Бебето денес го носев на педијатар за 5 дена полни 4 месеци, тежи 6400гр. Висока е 65см....
Fala mnogu! :inlove:
Не ја оставаш,правиш најдобро за нејзе.Ќе научи толку многу работи,ќе стекне нова рутина.И нејзе и е нова средина,да прсви нешто поинаку исто како ти...
Fala, za mene prashuvam bidejki go dojam i mora da mislam sega i na toa. :)
И јас ги земав пред одмор исто ми ги понудија, добро поминавме сеа дали до нив или не незнам.
Бебево ми тргна на градинка, два дена веќе. Ова адаптацијава не знам за кој е потешка - за бебе или за родителите. :(:( Вчера беше саат време, како...
јас колку болки имав во 8ми, цело време ми беше страв да не се породам пред време :D сите сме исти. ама ќе биде за кратко кај сите :D
Кај мене цтг ок ехо ок Кратко само ме погледна докторката И нареден пат ќе сме виделе Од толку плашење дали ќе стигнам до 9ти, сега ми личи дека ќе...
Вака, пополнив форма, за една позиција, за друга ми се јавија. Прво ми пишаа, на WhatsApp, и сега ми велат на телеграм да контактираме. Мислам дека...
@јolene форумот е полн со мајки кои судат буквално за се и така јас мудро си молчам. Оти ако кажам дека ќе се вратам после година дена на работа и...
Separate names with a comma.