Ич не допира до мене што збори. Детето е и дете на син и. И навистина се гледа колку ја сака и чува. Знаела и 3-4 пати да ми се јави и за јадење и за...
Vo smisla - ako Ti se ponudeni odgovorite kako sto se dadeni taka kako na stranata, ako ti zaokruzis odgovorot koj nosi 6 poeni, sepak ke ti se vazi...
Мајки , совет...малата р две и пол години ....никако неке да смисли гаќи....три пати успеа пред месец дена да се искака и измоча во шоља и наеднаш...
Здраво, дали некој патувал скоро откако ги укинаа визите? Која е процедурата сега?
Јас имав среќа да работам во компанија каде што немаше потреба да мислам за стан, кирија или храна, бидејќи сè ми беше вклучено. Моја единствена...
@MariaBouli кога ќе ти се плаче плачи и истурај си ги емоциите. Истреси се. Исплачи се. После пак назад на гушкање. Не го споредувај детето со...
Мајка ...добри се и Гак и Чаир. Знам дека имаш лошо искуство ама ако немате доволно средства ( а реално прескапи се ) иди си државно. Крај краева...
Дека не вредел хотелот за 5* има коментари од оваа година што биле во групата На одмор во Грција и на други места по агенциве во коментари се жалат...
Јас ќе се дрзнам да кажам што ми кажа вработена во Санте, администрација. Не вреди вика, сите добри доктори си заминаа. @DarkStormm драга си ми на...
Ke se ocenuvaat po poeni? I jas vidov imase nekoi prasanja sto mozno e so 6 poeni da se tocni, ama sepak I jas mislam deka tie so 8 poeni sto se se...
Истото е и кај прашањата за неговател ,има нови ама не се многу ,прашањата се повторуваа ,приметив едно исто прашање го има 3 пати
Вчера беше последен ден, јас да канам другар или познаник на кафе. Ајде бре, машки. Хаха. Ај ќе пишам реков, да им речам да се видеме, не знам што...
Фала да се враќа на кој што му фали. За другото мудро зборуваш Џолејн :) Пошто само по онлајн продавници шетам читај скролам да ти кажам дека таков...
Среќен Меѓународен ден на младите! Да не потклекнуваме пред неправдите, повеќе да делуваме и да се бориме нашиот глас да биде слушнат.
25
Novo e toa sto posle 128 prasanje dokolku primetite, imate prasanja so odgovor (primer a) б) ) .. posle 128mo prasanje, ima 60 prasanja So po eden...
Не сите сакаат да заминат на 18год од дома. Некои сакаат да студираат, на пример. Смао не те разбрав убаво . За 10 год работа во Дубаи,...
Tocni se i odgovorite so 6 poeni samo sto ne se celosni. Najverojatno taka i ke se ocenuvaat.
Здраво сакам да прашам дали некоја од вас има точкасто крварење на гаките на 20 ден од циклус? Тоа неколку пати ми се има случувано на 20 или 21 ден...
Da, toa se obiduvam da kazam od vcera
Separate names with a comma.