Порано се информиравме пред сè со зборување меѓусебно и со пишан збор, било да е реклама, филозофија, нешто од забавен карактер или рецепт за ручек....
Мене ми се сега 4000 и не ми дадоа клексани затоа што ми се ниски тромбоцитите, а ехото е добро. Не знам што да пијам за да ми се покачат...
Ti blagodaram nisto ne mi kaza za biznis planovi ne znam dali ima izlezeno samo na spisok imase koj se izbrani
Не е баш 5 и пол, 10ти декември е моево родено, 5 год и 9 месеци иди. Плус со истите деца од градинка си е, дури и да можев немаше да го делам од...
Ова. Кога ќе се навратам вака понекогаш буквално за глупости сме се карале и лутеле ко деца, но другиот ден пак сите заедно ќе играме. Нормално е....
Дали некој ги пробал и кој се подобри, повкусни?[ATTACH] [ATTACH]
Сабајлето те бараа или поручекта?
Нервозно, пак смрди на изгорено у градов, да попиздиш
десет
Честитки, со лесно и со убаво да терате. :party: :hug:
И мојава е со 38.2. Дадов Ефаралган. Совет од доктор од вчера - ако не спушта ефаралганот да се даде Блокмакс но да пројдат најмалку 4 часа.
Да организираме групно одење во Врање??? Не знам не сум паметна веќе. Разлика е 2600 ден. Ама со се пат, кафе мафе..... Јас и по гости би отишла и...
Јас првото 39+6 4590г. Со господ напред за второ :x8-|
Знаев дека не ти беше циклус, претпоставував за имплатациско и многу ми е мило за тебе. Со среќа и со лесно.
Врање ене го на 1 саат, додуша од Скопје е 1 саат. Мене ми се исплатеше бидејќи земав повеќе кутии. Е сега со се кафанче Врање, Lidl и Pepco и зијан...
Какво искуство имате со Еуролинк? Некако многу споро со одговори, или само кај мене?
Да ми дозволат да бирам ќе одложам за на 6ипол, ама тешко, така да ќе оди на 5ипол.
Денес се повлече фала богу. Ама окцето не смирува црвено е со капилари ептен, веќе 5 6 денови од шампон ваљда ќе смиреше?
Znaci bea tie prasanja sto se posle 128 prasanje. Tie testovi taka?
Тогаш на Косово се поскапи од тука. Србија одговара цената ама со патот исто ми се фаќа. Мислев да барам некој превозник дали би се нафатил да ми...
Separate names with a comma.