Дали Кавала е ок за одмор со дете?
Според мене, зависно од локацијата, може да се најде стан до 1500 евра но зависи и во каква состојба ќе е. Ние исклучиво гледавме во реонот аеродром...
Хмм изгледа прематуре е покалорично баш за да креваат повеќе. Ние пиеме анти рефлукс ради рефлуксот што го имаат и може затоа помалку качуваат
Не верувам да е пот, баш е навнатре на газе и дунде нагоре... Сеа си помислив, да не од домат. Ќе и го тргнам и тој..
Горим, знојим се, за свој живот бојим се.... :sun:
Знам дека си се следиме до каде сме со приказните па јас да ви кажам дека месецов надежно ќе правам хистероскопија, да се корегира септумот што го...
Jas se porodiv sabjlevo zenski vo 34+3 g.n Bebeto e super ne mu treba inkibator Fala bogu od toa se plasev naj mnogu Ke go sledat sekako denovive...
Од време на време ги деактивирам али па се случува нешто да ми затреба баш од таа социјална мрежа па повторно морам да ги активирам така да се...
Па тој од дм го купувам за дома со години и од тој и дадов. Тоа траги од одредена храна на секој производ го имаш напишано. Другар што работи во...
[ATTACH]
Ние сме 26 +2 кај мене бебе креваше по 45гр што е многу и за 26 дена качи 1340гр,па ни сменија млеко од прематуре на аптамил комфорт.Пиевме...
Da sledime na stranata rekoa
Акција на најако сега :P Што би рекла мајка ми с*ерма од уши да ти тече :rofl:
Можно е да е од пот, моето на бутчињата и над пелена се вцрвенува исто од време на време, може и да е од друго јадење ако нешто ново периодов јадела...
Action
Мојава 23 недела 600 грама (иако сум по менструација 24 недела беба е помала )
Освен Хиподром 2, дупка на крај на светот се конкретниот објект скоро покрај автопат па сега види ти.. ја не знам други да има по 1500... Тоа...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Од каде ја купи чашата? Баш интересна ми изгледа.
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Separate names with a comma.