Имаме доручек и ручек и на доење сме, колку време можам да издржам да не давам да цица а да немам проблем пр цицаше сабалје па дремка, па доручек па...
Па мислам дека да.
Мене па не ми е јасно зошто ако живеете надвор купувате стан во Скопје.
Ја се породив со Џивџи у 39та, 3050 тежеше. 4500 имаше на 4 и пол месеци мислам :rofl:
Затоа напишав за интераквција со луѓе во живо, а не типкање по тастатура и бескрајно скролање за све живо и непотребно. Секој со своето, како му...
Немам искуство за тврда столица. Можеш да пробаш на провен пробиотикот ( не е капки ) ,тој е за секојдневна употреба колку што знам и можеби ќе се...
Јас имам купено вакво пакување како на сликата од Супер Тинекс маркет, ама поодамна. Во скоро време не сум обрнала внимание дали ги има.
[ATTACH]
Се сложувам скроз. Да не е работата што ме држи овде, одма би иселила во помал град. Скопје е пропаднато скроз последните 10-тина години. Хигиена 0....
Дефинитивно нервите за бришење се исплатеа. Втор ден без грешки преку ден, сама си трчка си седнува на нокшир и живи радости е кога ќе види мочки и...
Пробиотик давате само при дијареа и таков тип тегоби или и при потврда столица? Ќерка како јаде цврста храна е со потврда столица, пробиотик редовно...
Здраво девојки, сакаме да одеме во септември во Никити, со мало бебе, дали некој случајно има контакт од некој апартман на плажа каде веќе сте биле и...
Кога сме кај деца палави и темпераментни. Мислев мојов дека е бесен. Ама мојов е злато за девојчето на другарка ми. Леле мамасити, два месеца е само...
Па мислам сабајлето, не памтам точно.
Оф леле имам уште до 15 декември договор од работата и не сакам да го продолжам. Ако соберам сè на се во последни 10 години, дали имам со сè одмори...
Штипка
Не ми личи за нешто страшно. Може недостаток на ц витамин.
Dali ima kaj prvata grupa pusteno?
И јас чекам...
Каде ги има овие Банат чоколадца, но кутија од 200-300 грама? Во нивната продавница само по кило има, премногу ми е тоа.[ATTACH]
Separate names with a comma.