Ајде да се упознаеме пиши ПП.
E gi nema seg se odmori Dali I sedat na forum
пробував во 2 сабајле да видам нешто ама само ова го видов
Ајде, ама женскиве ги нема нешто. :)
Ауууу па вие арни сте. Баш сеа проверувам од таму кај што ми дава од 17 јули се до денес, у просек 9 саати и 35 мин screen time.. На 9 ти август...
Дали имало некоја мајка во групава со монохориати и моноамниати,што значи еднојајчани со заедничка една плацента и заедничка една амнионска...
Исто, еве не, единствено шо моето не плачи в раце одма се смирува ако лапни цице, некогаш сака само допир, го осеќам не голта, црвци само да не...
Со крпите приметив и во Плодност дека така му виткаат само долу кај ноџињата и леглото му беше помалечко, ова е од чико до спална шо се лепат ама пак...
Мами, дали ова личи на осип од варичела?
Ај читајте двапати пред буквално да сфаќате, ок?
Сега ко божем да ги извадам прашањата што ми се паднаа дур памтам, сфатив дека мојот тест е првите 20 прашања од новите додадени прашања, а на...
Zdravo, nekoj sto se zapisuva na medicinski da mi prati ili kaze koja e potocno ziro smetkata na fakultetot za uplatnicata za prijavuvanje bidejki gi...
Итно ми треба добар спреј за заштита од сонце
5
Тоа е таа сила на мајка. Одамна те читам, ми иде да те гушнам. И ти си претрпела стрес, не само тоа. :hug:
https://www.encimenci.com.mk/moda/akcesori/ocila-za-sonce Има 0+ месеци
Не знам дали беше метеорски дожд, ама према меморијата шо ја имам - беше. Одамна, во некој "друг живот", во темница, на планина. Вчера вечерта...
Ne bea skroz isti kako onie koi se dadeni na stranata ? Od 128 do kraj? Nekoi od clenkite kazaa deka tie bile prasanjata i odgovorite
Vioplex kolku vreme go koristevte?
Separate names with a comma.