Да се надоврзам на претходното мое пишано , само што ми испадна мускуларниот чеп, па ај да видиме чекаме што е следно
Док ми рече дека ако е вода ќе тече цело време, не само на кивање или на притисок...
Верувам во Бог!
Ќе може ли некој да сподели искуство со предметите за 3 семестар Маркетинг: Основи на маркетинг, Однесување на потрошувачите и Основи на менаџмент....
Сум за заедничко живеење. Многу е различно да се гледаш со некого и да живеете под ист покрив. Битно/корисно е да се види дали има компатибилност за...
Кој има искуство со ИПАРД нека ми пише лп.
Е арно де, нека се жали. Шо да праи друго ко нема друга занимација? Она така ќе се однесува и по 2 години и по 20, тебе ти останува да најдеш начин...
Сакаш да се откажеш од Грантот? Според тоа што го читав во оваа не би требало да има последици.Еве ти линк прочитај си детално, мислам дека би...
Мислам дека нема врска,оценките од предметите ги гледаат тие им се најважни
95
Se zamivi od mentalitetot na deckoto i poveke od mentalitetot na negovite roditeli . Da zivees so nekoj znaci da si patuvate vo zivotot zaedno i...
Ќофтиња со пире :wasntme:
Тоа нормално ама ќе биде шок на почеток сигурно, психички се спремам за тој период на привикнување. Инаку така е, со тек на време сигурно сѐ ќе си...
Нема што да ти е жал,тие две цвеќенца од тебе ќе зависат, ти ќе им си се',жртва мора да бидеме ние. Како ќе растат полесно станува. Господ штом дал...
Ако, не е ништо итно, кога ќе можеш - тогаш :D фала ти најмногу :hug: А тоа за спиењето и одморот сите ми го зборат, знам дека е така и познавајќи...
Не е нормално позитивен тест и да крвариш, иди на лекар да те видат, може треба терапија ако си бремена да се заштити плодот.
За почеток легни и да спиеш :D Зошто после и да сакаш нема да можеш секогаш кога ти сакаш :D Ќе ти одговорам на сите прашања ама утре, сега не можам,...
Имам блиска што и го имаат откриено на 45 сега на систематски, родила две деца природно, а вујнами од дете го знае и она има 52 години, играорец, со...
Дадов на полни 6месеци. Како ја спремате Семолината @Dodo1 @QweenSM знам вие давате сум вечитнала, многу ми излегува течна и дур јаде уште толку се...
Темава ми личи малку поактивна од другата па затоа и тука ќе го поставам мислењево.
Separate names with a comma.