Дали имате искуство со Мк возачка дозвола после пријава на адреса во Де? Пак има проблем со испитниот центар во градов неможам да полагам, а чекам...
Бев сега сепак да испитан, чисто да го исклучам како можност..
Се теши со цицање од болката од грчевите, нема да се прејаде со мајчино млеко кое е лесно сварливо. Ставај го на града, гушкај го ќе помине.
Две години е сеуште...на сите среќа ви посакувам за прифаќање на бизнис плановите и што побрзо да слушниме одговор
Не можат да бираат декември. Камо да можеа. Ќути, моево на 29ти декември е спремно а тоа на 9ви јануар не е спремно, шо ти се викаат 10 дена.
Dali nekoj ima info koga ke ima sledni datumi za polaganje?
Јас сеуште не сум си ги добила пратките од Вип Пошта :). Еве денес трет пат ќе се пролонгира датум. Имате ли број од база или да ми кажете каде е...
И да нема имот на нејзино име ќе ѝ ги дадат децата
Во Бајерн утре е неработен ден и официјално крипе цу, на одмор се две недели, па и маж ми и сите на купче ќе сме си. Кај нас треба да однесеш лист...
јас имам закажано втор скрининг кај др. И го размислував за пораѓај искрено, неколку колешки ми го спомнаа…. Па ќе видам сега каков впечаток ќе ми...
Леле @1209 па и втор ден со спиење. Па аман нормално е. Првата недела кога спиеше ми се јавуваат кога ќе заспиеше и кога ќе станеше. Првите неколку...
Тоа е тоа, ќе мораме да се учиме и менуваме. Тешко-лесно, мора да направиме да е лесно.
Јас ја имам бебето тито, еве второ дете возам количката не е мрдната. Сите делови што се вадат се перат во машина што е супер околност. Цврста е...
Мене дерматолог ми кажа дека брумчињата излегуваат од факторот. Уствари кога кожата намачкана доаѓа во допир со солта, порите се отвараат и кожата...
Утрово во градинка нова политика. Не прифаќаат веќе роденденски кесички. И што да праам сеа со сите тракатанци што ги изнакупив, од се по 30… :drunk:...
Здраво. Дали некој правел компјутерска томографија да каже како е, дали е страшно?
Јас мислам коа ќе си кажеш дека првото ти е царски ќе те породат царски можеш да видиш Адела или Данева да се договориш со нив па и дс треба ќе им...
Ние сме екстремно прематур затоа што сме родени 26 недела.Со консултација од Док Филев,Неонатологот на детска и док Симонида Систина треба да качува...
Женски некоја искуство со јасли во Корчагин објкет Пинокио?
Оваа на самсунг би требало да ги брои и на лента
Separate names with a comma.