Јас ја користам и сега и со првото pregnancy+ има бебе на сликата
@Ena0310 @Anaroz1 @macufce честитки мами :l::l:
Ајде добро утро :) Шкртање по ѕидови дома да, на гости не, правилата за дома се едни за надвор се други. Таму каде што знам дека не им е "убав"...
Не знам за Ск, веројатно е слично секаде. Кај нас, до 8:15 прием. Додека се соберат сите деца ги ставаа во креветче, во 1-2 заедно, да си играат,...
Честиткии:D да е живо и здраво :inlove:
А кола ли даваат? Не сум активен возач јас, а и колку е плата бдв
Што се однесува до боење по ѕидови, мене тоа не ми е океј. Јас никогаш како дете, не сум го правела тоа и ми е чудно што во денешницава е дозволено....
Автобуси има секој ден од аеродром до Љубљана ,цената е 3е погледни на ariva.si возен ред.
Не Само во големи маркети во тој реон.
35.000 Алма М
Женски и мојот медењак дојде на светот. На сите ви посакувам ваква среќа :inlove:
Dali ako odkazam sega deka ne mozam da pojdam vo ponedelnik dali te vikat posle pak za polaganje naredni datumi sto ke ima polaganja?
Не, не сум била никаде во странство. Во Ремедика ги имам правено инвитрата, Кај мене не се проблем јајце клетките ниту ембрионите, проблемот е што не...
Абе страшно мизерни како народ, стварно. Добро ако не те пријави уште, пошо тоа им е најголема забава – да сликаат и да пријавуваат. Јас имам мал...
Здраво. Сакам да ве прашам како би оди со факултетот? Јас се уште не се одлучив да се запишам...
Здраво. Дали има некој што претходно студирал на правниот факултет УКЛО во Битола па се префрлил на Славјанскиот? Јас го имам ставено во мирување 10...
Околу 12,000ден. им се долгите фустани
Најверојатно така ќе биди, малце комплицирано оти брат ми со жена и деца се заедно ама ќе изведам нешто
Какви се овие Трансфера ? 10 дена ми пишува "Во транзит" па "Во магацин" и така се во круг ужасс
Najcesto na ekonomski so kolku procenti ides vo drzavna kvota i so kolku vo privatna , ako znae nekoj neka kaze
Separate names with a comma.