Да не цитирам. Јас пробувам со муабет за на нокшир да седи. Моето ни на земја не седи, се е во движење и затоа не сака. Му велам сакаш на шоља како...
Dali nekoj imal iskustvo so M one i dali vrsat dostava vo sabota? Na 4 avgust prezemena pratka tek deneska mi stigna notifikacija vcituvanje i...
Путин има многу позната финта, никогаш со никого не е на време на средба. Со кого и да се сретнувал, доцни онолку колку што ги почитува чоекот....
Sigurno ke ima spisok, i najverojatno ke go stavat vo nedela, bidejki sekogas stavat spisok 1 den prethodno
Мене ми се има случувано да ми постават такви услови во врска сум си имам девојка ако ти одговара ок ако не чао пријатно. И имав прифатено ама на...
Ја сум 30та недела и скроз исто се чувствувам ко тебе. Ништо немаме купено ни спремно за бебињата и тоа дополнително ме нервира. Пред да си легнам се...
Ако има некој искуство со рак на матка нека ми пише лп.
У Далмација.
Мене ми пропуштаа и како помала и сега. Прееска во количка како успеа незнам, низ пелена од страна цела мочка. Пелената малку мочната, количката лом...
Баш убаво ти текнало да растопиш чоколадо, следно така ќе направам кога ќе ми побара лебче со крем. Абе ова алергииве јас не знам искрено, на тестот...
Не точниот одговор е Социјален развој Заборавиле од тестот да го избришат едниот можен одговор. Сегое прашање има само еден точен одговор.
Првата година во градинка давав се, од ништо не видов ефект. Како што врви време се повеќе издржува од една до друга настинка и пократко траат, така...
Moze i da ti se javat pa na kraj da ne otides na obuka se e mozno
Да, го давав 3 месеци. Направивме пауза, после пак го давав месец, месец и пол, ама како што кажав, не видов некој ефект баш.
Браво како издржа две бебиња да ги доиш толку долго! Немам близначиња само сакам да поделам совет. @Amelia. син ми се роди 2900 па некои 50ки му беа...
Дефинитивно хормоните си ја играат улогата во бременост многу навистина многу На сите ни е така ;) Повеќе или помалку :rofl: А за купување работи и...
Едно е нашите деца дома, а друго е нашите деца на гости. Дома што сакат прават, буквално. Ѕидовите се исшарани со боици, теписонот исфлекан, лепат...
Jas gi dobiv i mi rekoa deka ke ima spisok za teoreckiot vo ponedelnik da vidam na spisokot dali me ima bidejki ne me kontaktiraa tie,rekoa deka ne...
Мислам дека нема трудница што не поминала низ такви фази емотивно Многу и имаат пишувано наназад за истово исто и јас Ја лично сум некако многу...
Исто и мојава, не тераше цело време исто неспиење. Периоди пример ќе стануваше и баш како некој егзорцизам (facepalm) Вриштење до препотување, со...
Separate names with a comma.