Јас кога се нервирам и викам по ќерка ми зошто скока цело време, шкрта итн, баба ми ми вика па ај ти скокај? Што не шкрташ? И во право е, нема нон...
Можеби некоја членка знае од каде би можела да ја порачам? Овој сајт има висока поштарина,а цената е повеќе од одлична. Отворена сум за други...
Дали некој има искуство со пренаталниот тест на LabCorp?
[IMG] Девојчиња 12:18 Момчиња [IMG] Август 2025[IMG] MS95 - 13.08.2025 Peperutce6 - 26.08.2025 Sinolicka. -27.08.2025 Black-Beauty - 31.08.2025...
Исто кај пријателиве мн јајце клетки сите успешно растеле све само никако не биднуваше бременост. Од прва таму успешно. Вика од одма по скали накај...
Исто беше и мојата бременост, една плацента две ќеси. Таман си на време да почнеш да купуваш. Не ги дојам, на анти рефлукс формула се, имаат доста...
Со тепање ништо не се решава, крај точка. И моето знае дека се јаде во хранилка, ама сигурно за една бисквита што му текнало дека му се јаде нема да...
Честиткии Ена:l: Да сте здрави и живи :sun::hug:
Вакцина ако не е вакцинирано детето. За стреп А освен оспен, нема друг лек ама се стекнува имунитет после некое време нема да прави ангини
Абе види сеааааа, не дека не ми дошло на памет :rofl: Jk, знаеш :D
Samo 3 dokumenti od sud, i lekarsko
Luge konecno dobiv antidepresivi Elicea 5mg za pocetok,denes mi 3 den glavata ke mi pukne teska i kako da e vrzana vo nesto nemozam da funkcioniram...
Парфем, ташна, новчаник, накит
Здрсво дали има некој на Правен Славјански да сподели искуства, планирам сега да се префрлам таму
Зошто смрди Скопје уште по сабајле?
Ваучери за спортска опрема, cosmo ваучер за парфеми козметика итн
Да ви е жив, здрав и најсреќен баткото, и вие покрај него :hug::l:
Супер ,уште неколку испити и ќе дипломирам.
Каде во Соборна или др црква во Ск, има икона на св. Злата Мегленска? И бдв знам особа што пее во црковен хор и према мене е себична, сакам да...
Кај мојот син ситуацијата беше што имаше третирана стрепѕокока во грло од градинка...но и покрај подолгата терапија од месец дена не се успеваше да...
Separate names with a comma.