Исти само тиркиз имаме, баш сакав да те прашам дали си купивте за со мамбобејбито:D.
https://visasnews.com/en/chatgpt-gives-wrong-visa-info-couples-vacation-falls-apart/ овие претерале :D дотолку да се потпреш на четов... а искрено...
Се надевам искрено, вака интересни работи имаат, а јас на лупата барав и од тука ги дознав. Позитивни коментари беа, генерално беа задоволни членките.
Да бидам реална со моево работно време не дека и во есен/зима е сјајно. Додека си дојдам веќе е темно ама бар во викенди не чекаме 2/3 од денот да...
Да, ама би било фер да ја кажат почетната плата, а не таа што ќе ја земаш по 3-4 месеци. По договор се да, ама и таа прва недела од месецот каде...
Побарај маил на официјалниот сајт на фирмата. ChatGPT понекогаш халуцинира и измислува информации.
Јас имам порачувано од Бомида и тоа што имам земено било океј. Летни ромпери имав знам купено за бебе, убави памучни беа. Постои пред Тему, мислам...
Мене најмногу ми се покажал добар само домашен кантарион. А испод кантарионот заштитен фактор обавезно. Кантарионот го мешав со некој мист за тело да...
Може некој да ми објасни како може да фукнционира без спиење?? :lol: Значи не зборам за некој што има инсомниa туку да не спиеш а пак да си ок со тоа...
Ако го чувствуваш доста активно и јас мислам да отидеш, да не ти е на мисла. Болки немаш никакви? И да, не се обвинувај себеси. Сите правиме...
Ја разгледував странава за учебници и има интересни работи што можеби на некој ќе му користат. На пример има учебници за козметичари, одгледување...
[ATTACH]
Искрено, глупо се осеќам оти откако ќе се напијам апче за смирување Аклонил, што ми ги даде Др. Васка од Охрид, одма ми поминува. Тие ми рече по...
Не ми дава линк да ставам ама ова ранче е
Ах за плачење плачам, никогаш во животот не сум плачела олку. Но, не сакам да си дозволам сосема да прекинам со останати активности оти знам дека...
Здраво може ли некој да каже кои прашања се пагаат за негувател Среќно на сите утре.
Да
Здраво, имам завршено на Факултетот за природни и технички науки е сега сум заинтересирана за продолжеток, дали има некој на истата гранка, не сум...
[MEDIA]
Zdravo zenicki,bi sakala da prasam,koja krema za telo e najdobra za bebe,se mislam so Bekutan da pocnam
Separate names with a comma.