Мислам дека е проблем спиењето, и моето тој период имаше некоја таква фаза кога нејќеше да спие а уште му требаше сон, некои денови ќе спие некои...
И јас сакам цуцла да тргнеме скроз. Пред две недели и денски ја носеше како зависен од неа беше. Бевме за мк, од мајка ми како некој срам имаше и...
Е може и Атипас да видам тогаш, и моево е цело лето со крокс ама еве не знаев дека ги изнесуваат и надвор пошо јасли мислев тоа само поголемите....
Го пазам, зезнати се алергиите на јатки, и тој знае и прашува смеам ова да го јадам? Исто за родендени прашувам за состав, ама до сега не јадеше...
Што е потребно и каква е процедурата за крштевка на возрасен? Можеби прашањево не е за форум туку за во црква или манастир каде ќе одлучи лицето да...
Повеќето земаат пари ама па барем ќе им се позамарат.. вака ако идеш лотарија што ќе ти се падне.
Јас и сега го праќав или во Крокс или во Атипас. Ги носеа на тераса, плус мојов шета по ходници, да не е бос. Сега за од септември пак планирам...
И јас се чудам за потплаќање на државно. Веќе ако плаќам ќе идам приватно ама па 300 евра и 2000 не е исто, па ваљда ради тоа така одлучуваат жените....
Фала ти, ќе видам сегде ама к&к и најблиску ми е и од таму му земав и патичиња кога проодуваше супер беа, видов онлајн имаат интересни и топлинки....
немаат врска протестите за името со ова. Земи ги студентските протести кај нас, како почнаа и кој ги организираше и како сето тоа заврши. Зар уште...
Не знам, ја доктори за работа што им е работа не плаќам, има кој сака да си ја работи работата. Малку е што одиме на приватно па уште и доктори во...
Кај нас се постојано со обувки. Во јасли се случуваше сами да си ги слекуваат и фрлат ама во секој случај бидејќи имаат и како заграден дел кај што...
Kakva poddrshka be? Ona se nafatila svesno za vtoro dete so takov dibek od maz. Vo January pisala deka rekol kje ja tepa dodeka ne i doshlo pamet,...
Преддоговорот за купопродажба сам по себе не е доволен за во катастар да се промени носителот на правото. Со него ти и инвеститорот само се...
[ATTACH] Вака нешто, околу 200 ден во Локо Кроко
@Ena0310 @Dijana DM @Guns N` Roses честиткииии девојки убави :l: Да се живи и здрави бебушките:l: Ми ја нема и @Puffy2019 и ти да не се олесни :)
Моја препорака разгледај прво на Тему, после види Ваикики, Мапет, итн. Не ти треба големо ранче, само резерва облека, пелени и шише вода му носам...
Дали некој може да ги погледне овие прашања и да ми каже дали се тие за во понеделник за практичен дел тие што ке полагаат.
Ve molam dali imate iskustvo Moeto bebence se rodi vo 34+3 g.n Sve bese vo red Seuste e na nega no ne vo inkubator Celo vreme go drzat na...
Ете Лана сакало дете да излезе, немало време за чекање :l: најубаво :$:hug: гушки
Separate names with a comma.