можеш :)
Никогаш немало таков бутик во моловите.
и ние со клима дотоплувавме, 27 јануари се роди :)
[ATTACH]
И мене ова ми падна у очи, ама ај.. Само шо брендирана за тие пари мало морген.
Не денес, но сеа брзо Чатџипити ме подучи да користам equalizer и правилно ми кажа како да подесам коа користам слушалки, па така и оние слушалки кои...
Ама вика брендирана облека. Ни во Синсеј ни во Амбар не сум видела нешто брендирано.
Дали некоја има искуство со фолиномел? Читав многу добри рецензии и на српски форуми.. Јас нарачав па ќе видиме.. Кај нас за сега нема конкреетен...
Битно заспал. Ќе се среди за неколку дена, до тогаш не преостанува ништо друго освен да издржиш. Кај син ми 5ките почнаа да растат брзо после...
[MEDIA]
Камената на Алверде ја купив некни затоа што на Лавера никаде не ја најдов, јас цел одмор навечер со неа си поминав. За 250 ден е супер.
Се сетив дека имав слична случка, не паметам што имав нарачано. Ми звони тој и вели симни се,а јас бев во тоалет имав дијареа велам океј за пет...
Sinsay kao e mal? Sinsay se tie ceni, ja nz kaj imalo na drugo mesto po tolku niski. Sinsay se znae oti e najevtin. Ambar da ne mislese u scm? I toj...
Во шупа. :rofl:
Марјан, Калинка, Милорад, Живка
Ние истеравме прв мини baby одмор во Леуново во Радика. Бебка се уби од спиење, среќна и насмеана по цели денови. Секако и мама и тато :inlove:...
Епа каде да живеат?
Најмалку 20 000 еур, ако купуваш по пониска цена. Еве на грубо кај нас само за дневна соба пред 3 години, не ги вклучувам другите соби иако се ни...
Тамара, Тара
Separate names with a comma.