Пред да напишеш нешто размисли дали ти би прифатил да живееш со родителите на твојата сопруга. За да живееш со твоите родители знаеме дека ти...
И јас вчера завршив носев истото, ми рекоа за две недели ако нема исплата да дојдам пак со бројчето што ми го дадоа,тебе ти кажаа така?
Каква терапија земаше за мутациите?
Мирот нема цена, ама затоа ќе се пикне во 50 квадрати стан со уште 50 фамилии во иста зграда Ама битно проблем и е да живее на различен спрат со...
И јас имав болки при движење а и кога мокрев мислев ќе умрам, се помина за 5-6 дена. Секако следи ја болката, треба да се намалува од ден во ден а...
Каде има добра скара да се порача - за носење? Фала.
Pisi mi privat te molam hitno mie
Не сум го видела кај нас до сега. Оној другиот против опаѓање на Оливал не ми одговараше. Косата тесто ми беше од него.
Zdravo feminki sum nova na forum citav mnogu comenti tuka ama gledam mng rekto stavite broevi i iskustva site smo sme tuka imame nekoja maka, ve...
Мене ми е тешко да раѓам деца ,може пола пола со мажот ?кога сме веќе рамноправни .. И не реков ,на готово ,друго е да земеш милион кредит и секој...
Девојки дали ви се има случено после биопсија со киретажа да крварите повеќе од една недела?
Девојче се зависи од волјата на докторот. Вообичаено не важи и се плаќа трансфер на приватно, ама ако сака докторот мислам дека може да пријави во...
Како планираш да најдеш работа ако не аплицираш? Штом те викнат на интервју, треба да споделат плата и услови, иако се согласувам дека некој ранг...
Остај нотар, постапката е пред суд и судот со одлука ќе одлучува за начинот на делба, ако дојде до спогодба, таквата спогода ќе се внесе во записник,...
Го видов Уријаж со фактор на веб на Виа фарм аптека.
Каде предлог?
Да и мене за машко Ане ми е чудно.
Каде на одмор во Грција со едно бебе 5 месеци и едно дете година и 4 месеци? По можност смеетување со 2 соби бидејќи сме две семејства?
Tolku mi ispadna na mene.punkcija 600 evra.transfer 2000 evra.so dolg protokol bev okolu 150 000 den samo inekciite.plus terapijata i tolku ispaga...
[ATTACH] Мислење за шампонот, дали го има во македонското ДМ?
Separate names with a comma.