И пример кога ќе се породам ќе морам да одам на работа?
А дали истата терапија ви ја дава како и претходно? Всушност сте правеле претходно инвитро? Кај него исто? Кој пат ви е? Кај мене со една терапија...
Не, мора да имаш 6 месеци континуиран стаж во фирмата на денот на пораѓајот, ако немаш и 1 ден ти фали, не ти следува породилно, за жал.
Мислам дека помали гради поубаво е али што знам секој различно мисли.
Некој поискусен или во администтација да работи Имам прашање Немав работено откако се породов до првото значи искористив породилно и последно ми беше...
Секако пробав и на крај Јасна ми кажа кај некои жени едноставно не вади пумпа и се помирив.. :D
Vo Mk donacija vi e samo so zamrznati jajce kletki i nemate bas izbor.Vo Grcija moze da se bira dali sakate so svezi ili so zamrznati.Svezite se od...
Brattt kako daska summ nemozam pokeee
Мене ми ја имаше разрането само едната брадавица. Ставав АД маслени капки, ставав и кантарион и ланолин. Што точно помогна најмногу за заздравување...
4 ти скок. На педијатар само некој вирус може да закачи, а нема ни да ти помогне нешто. Само трпение.
За жал мислам дека во сите приватни е скоро исто. Јас се породив во Жан Митрев, зошто немаше мн родилки и плус на боледување беа некои од сестрите...
Продавам релаксатор 1000ден [ATTACH] [ATTACH] Продавам стерилизатор буквално еднаш е употребен 2000ден [ATTACH]
Секогаш мора да докажуваш поенти, омилена занимација ти е. Јас одговорив на конкретно еден коментар "ова само у Македонија го има" со мое лично и...
Па да. А можеш да си направеш и гастроскопија да немаш некој улкус. Јас кога имав улкус, имав многу страшни болки во желудник, плешка и на грбот...
А дали ги лупиш? И во што замрзнуваш, во оние кесичките за замрзнување ли? По колку грама? И ние за неколку недели треба да почнеме со вкусови ама...
Тоа сепак зависи од волјата на тој што го поднел предлогот, ако е согласен со продажбата и цената што би ја понудил евентуалниот купец истиот би го...
Здраво, баш ми е драго што го слушам ова. И јас сум во иста ситуација, па би сакала да те прашам, кој доктор те праќаше на испитувања и ти ја водеше...
Не сум пишала за ова никаде, ама напишаното баш ме натера да го соделам и моето искуство.Имам многу бемки по телото кои си ги носам цел живот. Три...
Да не не ја местиш убаво :( ако има млеко мислам невозможно е со неа да не извадиш. Има многу различни модови и мене не ми одговараат сите ама ги...
Separate names with a comma.