Претеруваш малку
Од Мевљуде немам, затоа што директно ме однесе една пријателка. Скопје Север живее во куќа. Од Вики од Чаир оставија број неколку пати.
Колку и да е така,луѓе примиле дома .Да беше синот, немаше да му рече така ,ако да,тогаш бетер.Сепак се останува на акцентот со кој е кажано од...
Ве молам за некој совет, искуство, нешто... Пред некое време пишував дека од 2 години и 8 месеци некаде, кажуваме и за мочкање и за какање за све,...
A tek mali vnuci da im kucnat beter ima sto da vidat:rofl:
Многу убаво кажано. Во право си. Вака ми треба некогаш да ми каже некој за да продолжам да не се откажувам…
На нас родителите не ни се случило, но на нејзини први братучедчиња да. И јас излетав во пижами, тоа беше само што се разбудивме.. Многу ти...
Да си јадеш газ. Уште на прво прашање ти реков дека не може да те пишаат кранк во нов квартал, под претпоставка дека во стар си била, ти реков на...
Симптоми на на настинка само затнато носе, ама ништо особено..Беше весела, цел ден си играше. Ви благодарам многу, само мајки што ја виделе таа слика...
Кога имаш позахтевно бебе, недостаток на сон, трпиш за мочање, гладна си, бебе плаче, нормално дека се ќе те фрустрира, па и доењето. И не си ставај...
Да, да. Ги имаат неколку шаблони и автоматски одговараат. Ама подобро било каков одговор, отколку да нема одговор, посебно ако кандидатот веќе...
Подглавје - Расплет Во неговото срце постоеше само една љубов-онаа за себе. И кога денот ќе заврши, и кога се ќе се стиши, и покрај милион луѓе,...
Пред 10 години знаевме а фати летен распуст, па таму до 1ви септември дека децава тролаа по форумов, али од септември се стишуваа... Денес 20се и...
Веќе видено, прочитано. Не е веќе куртоазија, стандард форма за формално писмо, кај скоро сите фирми. Ништо ново. @Black girl
Nemame, sekoe utro sama se uklucuva ja isklucuvame koga kje vratime od rabota, sleenoto utro pak isto.
Епа сега можеби смениле. :D
Друшке трето, па да са потсетиш :D. Шо бара викам сега Ава овде, кај утнала тема. Се знае а пркнат малку, бегаш од овие бебешките муабети:tmi:....
Куртоазија :)
Мор како да не биде приметно Ја ко се сексам пола куќа се руши,а не па за 60 годишни Вака не можат да се наместат,така не можат да се наместат де...
Пиши.
Separate names with a comma.