Бутици во мол многу општо. Која фирма? Фешн груп имаат цело време огласи.
Знам дема следната недела сигурно е на одмор, за оваа не знам. Ни закажаа кај другата докторка за следна недела, Катерина мислам беше?
Јас пред 7 дена искористив 50%, денеска последен ден го собирав кредитот, моментално еве вака ми покажува: [ATTACH]
Дур беше новороденче само памукчиња од Тосама Тото користев, ги мокрев на чешма и бришев. После 3 месеци почнав и со влажни и уште еден +1 од мене за...
И јас користам на виолета 99% вода, некогаш користам и туфери на baby love со вода, се преиспитувам дали правам правилно :whew:.
Не знам, неколку пати сум го слушнала тоа, можеби е за на 90 степени мада нема логика мојава премала е за тоа а и не е стабилна се лизга на страна...
Сулер вакво нешто барав да видиме денес што ќе успеем3 да фатиме. Уште нешто, сиренце каде да купиме има ли негде да се најде убаво домашно?
Здраво девојки ,како може да се аплицира за работа во бутиците во Ист Гејт.Дали некоја работи таму да не упати .
Дојдов баш ова да го пишам. Јас дури мислам дека можда и немале секс. Тоа го кажала за да им даде до знаење дека не се влегува туку така во соба кај...
Боље она да се јебе, од мене да ме јебе у мозок. Свашта.
Нема кредит бек, излеа толку беше, штета.. Нешо се искурчија и овие, не им се дава. За овие Трансфера, првата пратка баш глеам стигнала за 9 дена....
да, виолета 99 % вода, за првото користев на слипи исто.
Кога ќе побарам преку лупата, ми прикажува „this activity has expired“. Досега цело време ја користев опцијата credit back, ќе купам, ќе полнам...
Од каде купувате 0-3 месеци долни работи без ногавица ( да се отворени доле кај ноџето ) за Скопје ? Дали треба да земам и за 3-6 месеци или доволно...
Sleepy влажни марамици 99,9% вода најдобро ми се покажаа. И подебелки се и не се кинат како Hipp. Бело со плава боја е пакувањето.
Па не би се согласила за тоа со нозете и седнување дека е поврзано, зошто мојата нозе почна да јаде на 6++ а уште на 5 добивме зелено светло од...
Влажни од Hipp, составот им е само вода. Некогаш и тупфери намокрени со вода, има во дм или по аптекиве од то-то. Некогаш и го одмивам поготово ако е...
Влажни користев, некои 99% вода, ама без парфем. Сега земав од дм такви. И само после какање го бришев, не го шлакав на секое непотребно. Некои...
Колку пати учителката и пред децата е заминета од училиштето. А не да чека и последното дете да го земат. Ама ај не ми се зборува, само нервози...
Да касно видов, жално. Препорака други добри парфеми со Јасмин, може од Зара?
Separate names with a comma.