Здраво. Се извинувам доколку ја промашив темата. Ме интересира какви обврски и работни задачи има образовен асистент?
Имав поинаква замисла за трошењево. Едни темперни годишно е ништо. Фала. :)
Не мислам дека би му било проблем да се венча во православна, мормонска, протестантска, ватевр црква, ако сака да биде со тебе. Не знам каков...
Околината додека ти проповеда тебе како треба да го живееш животот, си прави како си сака. На 30 години веќе е време да не се водиш според околината...
Pijano I mnogu ubavo❤️
Би сакала да бидам венчана во Православна црква. Затоа реков "отстапување од свое" Многу сум збунета. Околината ми прави дополнителен терет. Мајка ми...
Zdravo dali koristite termos za hrana i od kogo kako ste zadovolni.. go gledav na twiss dali nekoj go ima?
Овој беше за зимава што помина, од 3-6 м. :D Веќе и го кренав кога заврши пролетта. За оваа зима и немам купено, ама ќе гледам за 1.5 година бидејќи...
Што е тоа-отстапување од своето? И што е проблематично со твоите ставови и размислувања? Велиш, порасната си во традиционално семејство. Ама ти не...
[MEDIA]
Jas si ostanav samo so moeto od prakticni pricini. Negovoto go dodadov samo na socijalnite mrezi... ps. ja zeznav publikata i site srekni i...
Separate names with a comma.