Ех Цветче може 5 пати сум ти запишувала и сум се предомислила. Он ги знае и мајкаму и сестраму, и требало пред да иде германија да те префрли во...
Штом не сте многу блиски, доста е. Или додајте уште 1000ка.
[ATTACH]
Јас сок немам дадено, вода фала богу асално почна да пие и тоа само од шишиња со цевка :rofl: а за млеко, никако да изостави цице-мице 3-4 пати на...
За споредба на uriage факторите биле со минерална база па вика побезбедни не се пронајдени честички во млекото кај доилки. Пошто све користсм за мене...
Друшке на работа тргнав од понеделник...уште дерман не може да ми дојде...после две години дома седење ми треба време да влезам во шема работа - дома...
Си се подреков јас со тестот дека нема да зимам и правам. Значи убедена бев цврсто дека ќе бидам трпелива. Не. Од претходни искуства проценив дека...
Да не се замараш, секако градите не ги мачкаш.
Еве другаров chat glt го консултирав на темава, конкретно за caroten spf30, не е баш воодушевен од составот дека на база на хемиски филтри :drunk: да...
Колку пари би ставиле во плик за свадба на внук/внука од прв братучед? Не сме многу блиски (се гледаме еднаш на 3-4 год). Знам и дека зависи од...
Што е со ѓубрево несобрано во контејнерите во Аеродром, мириса труе значи ќе се оболиме од гнасотија, ова веќе не е нормално!!
Веќе ме изморува заспивањево во раце и ме стига замор. Рацеве не ги осеќам од клатење, 8ипол месеци е, голем е веќе. Прва и втора дремка ај и ај ама...
Да да Грција, секако сабајлечки ќе ја носиме на плажа а гледам темперњтурите супер ќе бидат 25-30 наредна недела ама дека сите збориме за факториве...
Смее ли да се издава стан кој е под хипотека? Редовно си се плаќа кредитот, има и имотен лист со име на сопственикот, и нормално си стои и хиотеката.
Во Бугарија ти се на пола цена во споредба кај нас.
Портокалова е да
Северџански начин на живот, Маријана .Не е првпат нашиот народ да се обрука .
Незнам дали стварно има нешто ама откако сум сексуално активна нагло ми се зголемија. Мислам дека хормоните и зголемена циркулација влијае на тоа....
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.