Yaris Aygo е помала класа и назад тешко возрасни особи да се сместат. За подолго патување ако ти треба со поголем комфор за 4, оди на Корола
Шеќерот се качува ако сме гладни или нема врска тоа не влијае на резз ?
Наместо потврда за редовен студент(за прва год.) дали може да се прикачи договорот за студирање од факултетот? Поднесов документи за упис, но за да...
Двете се малечки градски автомобили, така да за подолго патување да бидеме реални не очекувај многу комфор.
И јас истото го помислив како Јолене ама чисто онака да дискутираме зошто. Јас ни на фризер не одам Мк. Си давам поштено 250-300 евра за мојава коса...
Ние ден трети, во пикот на 5ти скок. Ова дерење пред заспивање не можам да го дефинирам, ноќеска два пати се разбудив а тој веќе буден си ги држи...
Јас како што знам нема, затоа си плаќам секогаш. :sweat:
Да ви е жива и здрава! :l: Безгрижно да расти!
Околу 300 ден. по страница, е сега се зависи од обемот на материјалот, рокот, како и видот на документот, ако има многу знаат да дадат попуст, ако си...
А која е подобра Toyota Yaris или Toyota Aygo за подолго патување?
Па вака без врска звучи извини. Сега ги исплука убаво ама на доктор таму. Веќе ако толку се ти смета и чао аривердерчи и за доктор овде оди. Не дека...
И јас сум заинтересирана за таа кола разгледувам слики низ огласите па неможам да видам. Скриено ли е како под седиште?
Кремов го купив оти беше доста фален по нетов, а ми требаше нешто за суви раце. Добро хидрира, но на задната страна на рацете ми прави привремено...
Да имаат
Дали имат изофикс?
Нема да имаш никаков проблем
Море Лево или десно
Здраво феминки, да не знае некој како се цените за судско преведување од грчки на македонски во Скопје и каде?
Дали во близина на градски парк има негде бесплатен паркинг?
Мене педијатарот ми рече слободно да ја шетам надвор кај што нема гужви. По 4 дена откако дојдовме почнавме да ја шетаме и тоа дека бев со царски па...
Separate names with a comma.