575
570
565
Моето е под 3кг родено, од ниеден доктор не добив совет да го дохранувам ниту од патронажната сестра. Ако сакаш да го доиш само тргање формулата....
Фала ти :) а ти се будеше ноќе за цицање?
Не.
Фала ви, се надевам нема да е ништо слично на претходната.. Побрзо кај секоја една ви посакувам :hug:
Дали можат да се купат без рецепт? Поздрав
Да, ама ви треба изјава согласност од Банката, бидејќи во Договорот за хипотека пишува дека без знаење на банката не смеете да располагате со станот.
Здраво на сите, дали има некој што ќе полага во Октомври?
Ми се повраќа кога ќе видам некое вакво непотребно мислење на форумов. Како ти успеа нејзината врска од 5 ГОДИНИ, да ја поврзеш само исклучиво со...
[ATTACH]
Членот @Albertos не напиша ништо лошо, туку баш добро прашање постави. Дали уопште се они во врска или само она си мисли дека се во врска. Оти ова не...
Напишав мислење и појдов да разгледам, во право си нема на сите артикли.
Леле косата ми се крена. Какво понижувачко и омаловажувачко мислење. Админите на овој форум треба да размислат дали форумов е за машки.Потценувачки...
[MEDIA] Се опседнав. :dance:
На страната на fashion group, ама нема на сите артикли провери си. А инаку да си одговорам попустите важат и во продавница, бев пред некој ден.
не е толку страшно колку што изгледа :D иначе за одбивањето, почни постепено за да не си направиш проблем со градите, јас ја имав сведено само на...
7 Д: Тарана со грчки јогурт Р: Мисиркино со морков и кромидче
Separate names with a comma.